Δείτε τα AR γυαλιά της Xiaomi που θα “αλλάξουν το μέλλον” (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά είναι τα Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition
28 Φεβρουαρίου 2023 10:26
Δείτε τα AR γυαλιά της Xiaomi που θα “αλλάξουν το μέλλον” (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Xiaomi είχε μεγάλη παρουσία φέτος στο MWC, αφού μεταξύ άλλων παρουσίασε τα δικά της AR γυαλιά (γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας). Εμείς, βρισκόμασταν στην έκθεση και έχουμε εξασφαλίσει τις πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του προϊόντος, τις οποίες θα βρείτε εντός του άρθρου.

Τα έξυπνα γυαλιά της εταιρίας έρχονται με την ονομασία “Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition” και μπορούν να συνδεθούν εύκολα στο κινητό σας χωρίς να χρειάζεται κάποιο καλώδιο. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, δε διαθέτουν εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε καταγράψετε θα αποθηκεύεται στο τηλέφωνό σας.

Με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, τα AR γυαλιά έχουν μπροστά δύο micro OLED οθόνες και προσφέρουν έως 1200 nits μέγιστη φωτεινότητα στο κάθε γυαλί, ενώ παράλληλα θα βρείτε και τρεις κάμερες. Οι κάμερες μεταξύ άλλων βοηθούν στην χαρτογράφηση του περιβάλλοντος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το MWC 2023 που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη:

Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα Xiaomi Wireless AR Glass έχουν στο εσωτερικό τους το Snapdragon XR2+ Gen 1 και παράλληλα υποστηρίζουν και την πλατφόρμα Snapdragon Spaces XR. Επιπροσθέτως, η εταιρία έχει υπό ανάπτυξη και κάποια Gestures που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Δείτε βίντεο από τα Xiaomi Wireless AR Glass παρακάτω.

Tags: