Ξεχάστε την καρδιά στο Spotify – Έτσι θα αποθηκεύετε τα τραγούδια σας πλέον

Μια αλλαγή που θα φανεί χρήσιμη σε πολλούς χρήστες
28 Φεβρουαρίου 2023 08:17
Ξεχάστε την καρδιά στο Spotify – Έτσι θα αποθηκεύετε τα τραγούδια σας πλέον

Το Spotify συνεχίζει να φέρνει νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του και μόλις αποκάλυψε μία αλλαγή που θα δουν πολλοί χρήστες από σήμερα κιόλας. Πιο συγκεκριμένα, η μουσική υπηρεσία πρόκειται να αντικαταστήσει τη γνωστή καρδιά με την οποία αποθηκεύετε ένα τραγούδι στις λίστες σας, με ένα άλλο εικονίδιο.

Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, η καρδιά θα αντικατασταθεί με το “plus” (+ - συν) εικονίδιο, το οποίο θα σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε κάποιο τραγούδι ή podcast σε όποιο προορισμό επιθυμείτε ή φάκελο, με ένα απλό “πάτημα”.

Μόλις βάλετε ένα τραγούδι ή ένα podcast στα "τραγούδια που σας αρέσουν" (Liked Songs), το “συν” εικονίδιο θα πρασινίσει και αν πατήσετε επάνω του θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον προορισμό του ή να το προσθέσετε και σε όποια λίστα επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα.

Το Spotify μεταξύ άλλων δήλωσε ότι αυτός είναι ένας πιο εύκολος τρόπος για να ασχοληθείτε με τη μουσική και τα podcasts που αγαπάτε.

Το νέο και βελτιωμένο κουμπί plus (+) δίνει πλέον στους χρήστες έναν πιο βελτιωμένο τρόπο να αποθηκεύουν την αγαπημένη τους μουσική και τα podcasts τους. Επιπλέον, στην έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι η αναβάθμιση του κουμπιού Plus (+) βοηθάει στην εξοικονόμηση χρόνου και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέτουν ό,τι θέλουν, σε πολλές λίστες ταυτόχρονα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Η διαθεσιμότητα του plus εικονιδίου ξεκινάει από σήμερα για όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Spotify σε Android και iOS, ενώ θα διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Tags: