Αυτό το τηλέφωνο μοιάζει με iPhone και κοστίζει λιγότερο από 100 ευρώ

Η νέα πρόταση της Lava
24 Φεβρουαρίου 2023 19:35
Αυτό το τηλέφωνο μοιάζει με iPhone και κοστίζει λιγότερο από 100 ευρώ

Η Lava ανακοίνωσε το νέο budget τηλέφωνό της, το οποίο ακούει στο όνομα Yuva 2 Pro και έρχεται εξοπλισμένο με τον MediaTek Helio G37.

Το Yuva 2 Pro κοστίζει λιγότερο από 100 ευρώ και έχει στο εσωτερικό του 4GB RAM και 64GB στον αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί χάρη στην MicroSD κάρτα που θα βρείτε μέσα. Επιπροσθέτως, στο πίσω μέρος θα βρείτε τρεις διαφορετικές κάμερες με το “bump” τους να μοιάζει αυτό των iPhone και τον κεντρικό φακό να αγγίζει τα 13MP. Οι δύο άλλοι σένσορες είναι “VGA” ανάλυσης.

Όπως είναι προφανές θα βρείτε και μία selfie κάμερα των 5MP που μοιάζει με τη γνωστή “σταγόνα” στο πάνω μέρος της οθόνης, όπως ακριβώς έχουμε δει και σε άλλα τηλέφωνα. To Yuva 2 Pro θα κυκλοφορήσει με 5,000mAh μπαταρία που φορτίζει με 10W φορτιστή, ενώ τρέχει με Android 12. Επίσης θα βρείτε και ενσωματωμένο ραδιόφωνο, από το οποίο μπορείτε να ακούτε με headphone jack.

Το Lava Yuva 2 Pro θα έρθει σε τρία διαφορετικά χρώματα Glass Lavender, Glass Green και Glass White και είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο εδώ στα 96 δολάρια.

Tags: