iPhone 15: Με μεγαλύτερη και ταχύτερη RAM οι νέες συσκευές της Apple – Νέες πληροφορίες

Οι φήμες συνεχίζονται
22 Φεβρουαρίου 2023 08:14
iPhone 15: Με μεγαλύτερη και ταχύτερη RAM οι νέες συσκευές της Apple – Νέες πληροφορίες

Ακόμη μία φήμη ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας για τα iPhone 15 που αναφέρει ότι η Apple θα τα κυκλοφορήσει με μεγαλύτερη και ταχύτερη RAM. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ερευνητική εταιρία TrendForce, όλα τα μοντέλα της σειράς, θα δουν μεγαλύτερη ταχύτητα στη μνήμη RAM, καθώς και μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Η Apple θα ανεβάσει τη χωρητικότητα και τις προδιαγραφές σε όλα τα iPhone 15 και μια προηγούμενη έκθεση της συγκεκριμένης εταιρίας έλεγε ότι το “Pro” μοντέλο θα έρθει με 8GB RAM. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max έχουν στο εσωτερικό τους 6GB.

Από την άλλη, τα «τυπικά» iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα παραμείνουν στα 6GB RAM, αλλά θα είναι πιο γρήγορη μιας και θα τρέχουν με LPDDR5 RAM, όπως είδαμε στα iPhone 14 Pro.

iPhone 15 Pro: Φήμες για μια διαφορά στην εμφάνιση σε σχέση με τα απλά μοντέλα

Πριν από λίγες ημέρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι τα iPhone 15 Pro θα έρθουν με νέα εμφάνιση, αφού ακούγεται ότι θα έχουν μικρότερα bezels με στρογγυλεμένες άκρες. Το κατά πόσο λεπτότερα θα είναι αυτά τα bezels στα Pro μοντέλα μένει να αποδειχθεί καθώς δεν διευκρινίζεται εάν θα είναι πραγματικά αισθητή η διαφορά.

Ακόμη, υπάρχουν οι φήμες περί ενός iPhone Ultra μοντέλου, που θα ακολουθεί τα high-end πρότυπα του Apple Watch Ultra.

Τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro/Pro Max θα παρουσιαστούν στο καθιερωμένο event της Apple που γίνεται κάθε Σεπτέμβρη και θα κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα.

Tags: