Η OnePlus μάλλον ετοιμάζει smartphone με φωτεινές λωρίδες στο πίσω μέρος! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και μοιάζει εμπνευσμένο από το Phone 1 της Nothing
20 Φεβρουαρίου 2023 16:42
Η OnePlus μάλλον ετοιμάζει smartphone με φωτεινές λωρίδες στο πίσω μέρος! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως φαίνεται, η OnePlus έχει στα σκαριά μια πολύ ιδιαίτερη συσκευή που μοιάζει να είναι εμπνευσμένη από το Phone 1 της Nothing, ενσωματώνοντας φωτεινές λωρίδες στο πίσω μέρος της. Περνώντας σε λεπτομερείς, η εταίρα έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δύο εικόνες που παρουσιάζουν το “OnePlus 11 Concept”.

Η OnePlus αρνήθηκε να διευκρινίσει τι ακριβώς δείχνουν οι εικόνες, αλλά δε θα αργήσουμε να μάθουμε αν θα επαληθευτεί η εικασία πως πρόκειται για smartphone με φωτεινές λωρίδες. Συγκεκριμένα, η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί στο επερχόμενο Mobile World Congress (MWC) που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε, το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα είναι οι εξής δηλώσεις της OnePlus:

Οι εικόνες δείχνουν τα τεχνικά breakthroughs του OnePlus 11 Concept, εστιάζοντας στους παγωμένους μπλε αγωγούς που διατρέχουν ολόκληρο το πίσω μέρος του τηλεφώνου, σχεδόν σαν το OnePlus 11 Concept να έχει το δικό του σύνολο αιμοφόρων αγγείων. Οι αγωγοί του OnePlus 11 Concept φιλοξενούνται μέσα σε ένα τολμηρό και φουτουριστικό unibody γυάλινο σχεδιασμό εμπνευσμένο από την ηρεμία και την τεράστια δύναμη μιας παγωμένης λίμνης.

Για την ιστορία, το Phone 1 που φαίνεται να είναι η πηγή έμπνευσης για το νέο smartphone της OnePlus είναι το πρώτο smartphone της Nothing, της νέας εταιρίας του Carl Pei. Πρόκειται για τον συνιδρυτή της OnePlus, ο οποίος αποχώρησε το 2020 μετά τη συγχώνευση με την Oppo, για να ιδρύσει ξανά μια δική του εταιρία.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε αν η πρώην εταιρία του θα δανειστεί όντως αυτό το μοναδικό στοιχείο του Nothing Phone 1, για το OnePlus 11 Concept.