iPhone 15 Pro: Φήμες για μια διαφορά στην εμφάνιση σε σχέση με τα απλά μοντέλα

Και αφορά τα bezels των Pro μοντέλων
16 Φεβρουαρίου 2023 13:06
iPhone 15 Pro: Φήμες για μια διαφορά στην εμφάνιση σε σχέση με τα απλά μοντέλα

Οι φήμες για το iPhone 15 καθώς και τα iPhone 15 Pro μοντέλα οργιάζουν τον τελευταίο καιρό, καθώς η παραγωγή του επόμενου μοντέλου προχωράει. 

Οι νεότεροι ψίθυροι στα social media που μεταφέρει ένας γνωστός insider, θέλουν το iPhone 15 Pro να διαθέτει μια διαφορά στην εμφάνιση σε σχέση με τα απλά μοντέλα. 

Συγκεκριμένα, ο @ShrimpApplePro, o οποίος τελευταία έχει αποκτήσει ένα σερί αποκαλύψεων, αναφέρει ότι το iPhone 15 Pro θα έχει λεπτότερα bezels -δηλαδή πλαίσιο οθόνης- με στρογγυλεμένες άκρες κιόλας. Τις πηγές του μάλιστα λέγεται ότι επιβεβαιώνουν κι άλλοι εντός της βιομηχανίας. Το κατά πόσο λεπτότερα θα είναι αυτά τα bezels στα Pro μοντέλα μένει να αποδειχθεί καθώς δεν διευκρινίζεται εάν θα είναι πραγματικά αισθητή η διαφορά. 

Ωστόσο, είναι ο μοναδικός leaker που μεταφέρει την εν λόγω πληροφορία ως φήμη, επομένως λάβετε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη, καθώς είναι νωρίς ακόμη να οριστικοποιηθεί αυτό. 

O @ShrimpApplePro έχει μεταφέρει πρόσφατα κι άλλη μια φήμη πως το iPhone 15 Pro Max θα διαθέτει μια σούπερ φωτεινή οθόνη που θα αγγίζει τα 2.500nits, χάρη σε ένα νέας γενιάς panel της Samsung Display. 

Ακόμη, υπάρχουν οι φήμες περί ενός iPhone Ultra μοντέλου, που θα ακολουθεί τα high-end πρότυπα του Apple Watch Ultra. 

Τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro/Pro Max θα παρουσιαστούν στο καθιερωμένο event της Apple που γίνεται κάθε Σεπτέμβρη και θα κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα. 

Tags: