Και η Κίνα εντόπισε UFO στον εναέριο χώρο της - Ετοιμάζεται να το καταρρίψει;

Παίρνει διαστάσεις το ζήτημα των πρόσφατων θεάσεων UFO
13 Φεβρουαρίου 2023 15:45
Και η Κίνα εντόπισε UFO στον εναέριο χώρο της - Ετοιμάζεται να το καταρρίψει;

Τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Κίνα αναφέρουν ότι η κυβέρνηση και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας εντόπισαν ένα UFO αυτήν την Κυριακή, μία μέρα μετά δηλαδή από το ΑΤΙΑ που εντοπίστηκε στη λίμνη Huron στα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ και καταρρίφθηκε από τον αμερικάνικο στρατό. 

Σύμφωνα με τους ιστότοπους Global Times και Sky News Asia, οι κινεζικές αρχές εντόπισαν ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο κοντά στην παραθαλάσσια πόλη του Rizhao, πλησίον της Κίτρινης Θάλασσας. 

Οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση κιόλας στους ψαράδες της περιοχής για να παραμείνουν ασφαλείς στα χωρικά ύδατα, καθώς το πολεμικό ναυτικό της Κίνας ετοιμάζεται να το καταρρίψει

Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε, πάντως το θέμα των UFO έχει πάρει διαστάσεις παγκοσμίως τις τελευταίες ημέρες. 

Η ανακοίνωση αυτή των κινεζικών αρχών έρχεται αρκετές μέρες μετά την δήλωση πως το κινέζικο μπαλόνι που εντοπίστηκε και καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ ήταν "για μετεωρολογική έρευνα". Οι ΗΠΑ από την πλευρά τους ισχυρίστηκαν ότι το εν λόγω μπαλόνι που ανασύρθηκε αργότερα περιείχε αρκετές συσκευές και εργαλεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε αποστολές κατασκοπείας. 

Tags: