Ο Elon Musk σχολιάζει τις καταρρίψεις των UFO με τον δικό του τρόπο

Τα αποκαλεί “φιλαράκια“ του, ο μεγιστάνας και CEO της SpaceX
13 Φεβρουαρίου 2023 15:16
Ο Elon Musk σχολιάζει τις καταρρίψεις των UFO με τον δικό του τρόπο

Οι τελευταίες εμφανίσεις και καταρρίψεις UFO από τον αμερικάνικο στρατό πάνω από τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ και του Καναδά έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού από όλον τον κόσμο.

Από την κουβέντα δε γινόταν να λείπει και ο Elon Musk, ο οποίος ως γνωστόν έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια για το διάστημα, όντας ο ιδρυτής της SpaceX που τα τελευταία χρόνια έχει καινοτομήσει στον τομέα της. 

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter -που είναι ιδιοκτήτης και CEO του- σχολίασε φυσικά με τον δικό του τρόπο και το χιούμορ του, τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα αυτό. 

Εν ολίγοις είπε στους ακόλουθούς να "μην ανησυχούν" για αυτά τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα μιας και είναι "φίλοι του". 

 

"Μην ανησυχείτε, απλώς είναι κάποιοι εξωγήινοι φίλοι μου που πέρασαν μια βόλτα..." - Elon Musk

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των UFO (ή ΑΤΙΑ) λένε πως έγιναν δύο ακόμη καταρρίψεις, οι οποίες εκ πρώτης όψης δεν συνδέονται με την κατάρριψη του μπαλονιού της Κίνας. Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες ανάκτησης του προηγούμενου αντικειμένου που έπεσε στην Αλάσκα αλλά δυσχεραίνονται από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες με τις θερμοκρασίες να φτάνουν τους -20 βαθμούς Κελσίου.

Οι πιλότοι που πλησίασαν το αντικείμενο ανέφεραν δυσλειτουργία στα ηλεκτρονικά των σκαφών τους, ενώ περιέγραψαν το αντικείμενο ως κυλινδρικό, χωρίς εμφανή συστήματα πρόωσης. Η Υπουργός Άμυνας του Καναδά σε ερώτηση για την προέλευση του σκάφους, απέφυγε να δώσει μία εκτίμηση για το αν πρόκειται για γήινο ή εξωγήινο σκάφος, καθώς θα ήθελε να έχει πρώτα στοιχεία στα χέρια της.

Ο Στρατηγός των ΗΠΑ, Glen VanHerck, σημείωσε:

Δεν τα κατηγοριοποιώ ως μπαλόνια. Τα αποκαλούμε αντικείμενα για κάποιο λόγο. Δεν μπορώ να κατηγοριοποιήσω τον τρόπο που μένουν στον αέρα. Είμαι διστακτικός και σας προτρέπω και εσάς να μην τα καταλογίσετε σε κάποια χώρα. Δεν ξέρουμε.

Tags: