Το νέο χαρακτηριστικό του Tinder έφτασε γι’ αυτούς που θέλουν να είναι “incognito”

Όσα πρέπει να γνωρίζετε
08 Φεβρουαρίου 2023 08:31
Το νέο χαρακτηριστικό του Tinder έφτασε γι’ αυτούς που θέλουν να είναι “incognito”

Το Tinder μόλις έφερε ένα νέο χαρακτηριστικό στην πλατφόρμα του που απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να είναι κρυφοί όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Ωστόσο θα χρειαστεί να πληρώσετε για να έχετε τη νέα λειτουργία.

Όπως μάθαμε μέσα από το επίσημο site του Tinder, πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε το “incognito mode” (αν πληρώσετε) που θα σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στην εφαρμογή, χωρίς να εμφανίζεται το προφίλ σας σε άλλους χρήστες, εκτός και αν κάνετε μεταξύ σας “like”.

Μέχρι πρότινος, ο αλγόριθμος του Tinder εμφάνιζε το προφίλ σας στα recommendations των άλλων χρηστών, είτε αν κάνατε swipe από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά σε κάθε προφίλ. Έτσι, με τη νέα incognito λειτουργία θα κρύβει το προφίλ σας από άλλους χρήστες εκτός κι αν εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας προς αυτούς.

Έτσι, θα διασφαλίσετε ότι το δικό σας προφίλ θα φαίνεται μόνο στα άτομα που θέλετε εσείς. Αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει μόνο στους χρήστες που πληρώνουν Tinder Plus, Gold και Platinum.

Επιπροσθέτως, η εταιρία θα προσθέσει και ακόμη ένα χαρακτηριστικό που θα είναι για όλους και αυτό είναι η δυνατότητα να κάνετε block ένα προφίλ που εμφανίζεται στο feed σας.

Πηγή: TheVerge.

Tags: