MrBeast: Ασθενής που θεραπεύτηκε υπερασπίζεται τον πασίγνωστο YouTuber

Αφορμή η δράση του MrBeast να θεραπεύσει 1000 ανθρώπους με προβλήματα όρασης
07 Φεβρουαρίου 2023 18:12
MrBeast: Ασθενής που θεραπεύτηκε υπερασπίζεται τον πασίγνωστο YouTuber

Στο νεότερο βίντεο-υπερπαραγωγή του ο MrBeast προχώρησε σε μια φιλανθρωπική δράση, καθώς πλήρωσε τα έξοδα 1000 ανθρώπων με προβλήματα όρασης από όλον τον κόσμο, ούτως ώστε να θεραπευτούν. 

Μέχρι σήμερα το βίντεο του έγινε τόσο viral που μετράει 94 εκατομμύρια προβολές σε διάστημα 9 ημερών, όμως παρά αυτή την φιλανθρωπικής φύσεως κίνηση του, υπήρξαν επικριτές στα social media. Αρκετοί από αυτούς επίκριναν τον MrBeast (πραγματικό όνομα Jimmy Donaldson) πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση αυτών των ανθρώπων προς όφελός του. 

Τώρα ένας εκ των ασθενών που θεραπεύτηκαν στο βίντεο, ο Jeffrey Yaple (φωτό), βγήκε δημόσια να υπερασπιστεί τον πασίγνωστο YouTuber για τη δράση του. Μιλώντας στο Insider ο 64χρονος άνδρας από τη Φλόριντα είπε μεταξύ άλλων ότι:

"Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το έκανε για λόγους δημοσιότητας. Ό,τι κάνει θα δημιουργήσει δημοσιότητα επειδή είναι τόσο διάσημος, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό έγινε μέσα από την καρδιά του."

Στη δική του μαρτυρία για το παρασκήνιο του περιβόητου βίντεο αναφέρει επίσης: "Το βίντεό του δεν κορόιδευε κανέναν και δεν με εκμεταλλεύτηκε. Ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να πληρώσει για την εγχείρησή μου και ο τρόπος με τον οποίο μας βοήθησε όλους μας με ενέπνευσε πραγματικά να κάνω περισσότερα για να βοηθήσω άλλους που έχουν ανάγκη, όπως ανθρώπους που είναι άστεγοι και μου ζητούν βοήθεια".

Και συνεχίζει: "Στο τέλος της ημέρας, πάντα θα υπάρχουν haters, και είμαι σίγουρος ότι και ο MrBeast το γνωρίζει αυτό. Οι χαμένοι πάντα θα θέλουν να καταστρέφουν τους νικητές και θα προσπαθούν να ροκανίζουν αυτούς που κερδίζουν στη ζωή".

Ο 24χρονος YouTuber από την πλευρά του, δεν άντεξε και βγήκε να απαντήσει σε όλους όσους σχολίασαν αρνητικά την κίνησή του λέγοντας: 

Twitter: Οι πλούσιοι πρέπει να βοηθούν τους άλλους με τα χρήματά τους.

Εγώ: Εντάξει, θα χρησιμοποιήσω τα χρήματά μου για να βοηθήσω τους ανθρώπους και υπόσχομαι να χαρίσω όλα μου τα χρήματα πριν πεθάνω. Κάθε δεκάρα.

Twitter: O MrBeast είναι κακός.

Για την ιστορία, o 24χρονος MrBeast είναι ο μεγαλύτερος YouTuber του κόσμου με πάνω από 132 εκατομμύρια συνδρομητές. 

Tags: