iPhone Ultra: Κάπως έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το ακριβότερο τηλέφωνο της Apple (ΦΩΤΟ)

Δείτε το concept ενός artist
07 Φεβρουαρίου 2023 16:11
iPhone Ultra: Κάπως έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το ακριβότερο τηλέφωνο της Apple (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες ώρες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητα κάποιες φήμες που λένε ότι η Apple ετοιμάζει το iPhone Ultra. Αυτό, όπως ακούγεται, θα είναι ένα τρίτο ακριβότερο μοντέλο που θα στέκεται πλάι στα Pro και Pro Max τηλέφωνα της εταιρίας.

Τώρα, ένας artist είπε να φτιάξει μία εικόνα και να σας δείξει πώς θα μπορούσε να είναι σε εμφάνιση αυτό το “Ultra” κινητό.

Πιο συγκεκριμένα, ο industrial designer, Jonas Daehnert, πήρε τα χρώματα και το σχεδιασμό του Apple Watch Ultra και έφτιαξε μία concept εικόνα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει πάνω κάτω το ακριβότερο μοντέλο της Apple. Τα πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης μοιάζουν πολύ με αυτά του έξυπνου ρολογιού της Apple, ενώ υπάρχει και ένα υποτιθέμενο Action Button.

Επίσης, στην παρακάτω εικόνα θα δείτε και τις πορτοκαλί λεπτομέρειες που συναντάμε στο Apple Watch Ultra.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Είναι για πλάκα προφανώς. Δεν βασίζεται πάνω σε leaks. Πολύ απλά, πήρα το design από το Apple Watch Ultra και το προσάρμοσα με ένα Pro μοντέλο και έφτιαξα αυτό.

Σύμφωνα πάντα με τις νέες πληροφορίες που έφερε πριν λίγες ώρες ο Gurman στα φώτα της δημοσιότητας, η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο το iPhone Ultra να είναι ένα τρίτο ακριβότερο μοντέλο που δε θα αντικαταστήσει το Pro Max, αλλά αντιθέτως θα συμπληρώνει το line-up συσκευών της Apple. Η νέα αυτή ναυαρχίδα εικάζεται πως θα κάνει το ντεμπούτο της το 2024 με τα iPhone 16.

Περισσότερα για όλα αυτά που ακούγονται για το iPhone Ultra μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Εσείς πως θα θέλατε να μοιάζει το φημολογούμενο iPhone Ultra της Apple; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: