iPhone: Η Apple ετοιμάζει ένα χαρακτηριστικό που έχουν τα Android εδώ και χρόνια!

Ίσως να πηγαίνει το μυαλό σας κάπου…
07 Φεβρουαρίου 2023 15:06
iPhone: Η Apple ετοιμάζει ένα χαρακτηριστικό που έχουν τα Android εδώ και χρόνια!

Όπως μεταφέρει το 9to5mac, η Apple εργάζεται σε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα έρθει σε μελλοντικά iPhones. Όπως μεταφέρουν διάφορες πηγές του γνωστού site, η εταιρία δουλεύει πάνω στην αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να φορτίζουν εύκολα και γρήγορα τα AirPods τους ή άλλες συσκευές από το πίσω μέρος του iPhone.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία παρόμοια τεχνολογία που έχουμε δει εδώ και χρόνια στα Android, αλλά δεν υπάρχει σε κανένα iPhone μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η Apple ήθελε να εφαρμόσει αυτή τη λειτουργεία στα iPhone 14 Pro, αλλά δεν ήταν έτοιμη εγκαίρως, οπότε ίσως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να τη δείτε στα iPhone 15.

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι οι μηχανικοί της Apple προχωρούν στην ανάπτυξη της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης παράλληλα με τις βελτιστοποιήσεις του λογισμικού της.

Για την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση των iPhone ακούμε εδώ και χρόνια, αφού φημολογούνταν ότι θα έρθει με την κυκλοφορία του iPhone 11. Λίγο αργότερα, διάφορες φήμες έλεγαν ότι η Apple δεν δουλεύει πλέον σε αυτή την τεχνολογία, καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της».

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα απολύτως από τα χείλη της Apple και όλα τα παραπάνω είναι απλώς αναφορές και διαρροές από το 9to5mac. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.