Τι θα γίνει αν τηγανίσετε ένα iPhone; Αυτό το viral TikTok αποκαλύπτει!

Ένας μάγειρας από την Μαλαισία έγινε viral για αυτό το βίντεο
06 Φεβρουαρίου 2023 21:44
Τι θα γίνει αν τηγανίσετε ένα iPhone; Αυτό το viral TikTok αποκαλύπτει!

Αν έχετε αναρωτηθεί τι θα γίνει αν τηγανίσετε ένα iPhone, τότε να ξέρετε ότι το ίντερνετ σας έλυσε την απορία. Ένας μάγειρας από την Μαλαισία που στο TikTok κυκλοφορεί με το @zaiem_ainn, δημοσίευσε ένα βίντεο που συνέβη κατά λάθος. 

Βλέπετε, προσπαθούσε να βγάλει ένα βίντεο όπου ήθελε να εξηγήσει στους ακόλουθούς του πώς καταλαβαίνει κανείς ότι το τηγανητό κοτόπουλο έχει ψηθεί.

Όπως αναφέρει το The Independent, την ώρα που δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν όταν ένα κομμάτι τηγανητού κοτόπουλου επιπλέει στην κορυφή της Κατσαρόλας με το λάδι, μετακινεί το iPhone του για να δείξει πιο κοντά τι γίνεται. Μόνο που εκείνη τη στιγμή, γλιστράει από τα χέρια του και πέφτει το iPhone μέσα στο καυτό λάδι. 

Το απίθανο της υπόθεσης είναι πως το iPhone δε σταμάτησε να λειτουργεί καθώς η συσκευή συνέχισε να καταγράφει εικόνα και ήχο, με το κόχλασμα από το λάδι να ακούγεται έντονα. 

Ο μάγειρας προσπαθούσε για αρκετά δευτερόλεπτα να το ψαρέψει έως ότου το έβγαλε με την κάμερα που κατέγραφε να έχει θολώσει εντελώς. 

Στο τέλος του βίντεο αποκαλύπτεται ότι η συσκευή επιβίωσε του τηγανητού λαδιού, αφού ο μάγειρας μαζί με έναν φίλο του διαπίστωσαν ότι λειτουργεί κανονικά το iPhone. 

Ο ίδιος του επαίνεσε την Apple για την αντοχή του iPhone σε αυτό το απίστευτο ατύχημα, με το βίντεο να γίνεται viral τα τελευταία 24ωρα στο TikTok, μετρώντας σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές

Δείτε το viral βίντεο παρακάτω: 

@zaiem_ainn peminat iphone tolong hadir#fyp #fypシ゚viral #iphone ♬ original sound - Abey Ayam King's Paya Keladi