Instagram Notes: Φρενίτιδα με το νέο χαρακτηριστικό - Πώς λειτουργεί

Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες
05 Φεβρουαρίου 2023 14:36
Instagram Notes: Φρενίτιδα με το νέο χαρακτηριστικό - Πώς λειτουργεί

Κάποιοι χρήστες θα έχετε δει να εμφανίζονται κάτι παράξενες σημειώσεις δίπλα στο προφίλ σας στο Instagram και συγκεκριμένα στα DMs του. Τι είναι λοιπόν αυτά τα συννεφάκια μηνυμάτων; 

Πρόκειται για τα Instagram Notes (σ.σ. σημειώσεις) και πρακτικά θυμίζουν μια πιο σύντομη εκδοχή του "τι σκέφτεστε" στο Facebook με τη συντομία του Twitter αφού υπάρχει όριο 60 χαρακτήρων.

Τις τελευταίες ώρες το εν λόγω χαρακτηριστικό έχει κάνει την εμφάνισή του και στην Ελλάδα σε ένα μεγάλο βαθμό, αν και υπάρχουν χρήστες που ακόμη δεν το έχουν λάβει στον λογαριασμό τους. 

Την ανακοίνωση του ερχομού του χαρακτηριστικού στην Ευρώπη είχε κάνει πριν μερικές ημέρες ο CEO του Instagram, Adam Mosseri, καθώς η διάθεσή του θα γίνεται σταδιακά, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Με τις σημειώσεις του Instagram έχει προκληθεί ήδη φρενίτιδα στους Έλληνες χρήστες της υπηρεσίας, καθώς αναμενόμενα ένα τέτοιο χαρακτηριστικό προκαλεί ντόρο αλλά και ποικίλους σχολιασμούς. Το σίγουρο είναι ότι το Instagram με αυτό το απλό χαρακτηριστικό κέρδισε πόντους στο engagement. 

Πώς αναρτάτε μια σημείωση στο Instagram; 

Αρχικά πηγαίνετε στην κορυφή των εισερχομένων μηνυμάτων (DM) και πατήστε πάνω στο "+" του προφίλ σας για να αφήσετε σημείωση. 

Γράφετε αυτό που θέλετε επιλέξτε σε ποιο κοινό θα εμφανιστεί. Η σημείωσή σας μπορεί να εμφανιστεί είτε σε αυτούς που ακολουθείτε και σας ακολουθούν, είτε στους στενούς σας φίλους

Το μήνυμα/σημείωση που αφήσατε θα παραμείνει στην κορυφή του inbox για 24 ώρες

Tags: