Το Google θα αλλάξει για πάντα – Η AI απάντηση στο ChatGPT έχει ημερομηνία!

Ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις ο αμερικανικός κολοσσός
04 Φεβρουαρίου 2023 19:13
Το Google θα αλλάξει για πάντα – Η AI απάντηση στο ChatGPT έχει ημερομηνία!

Όπως σας μεταφέραμε στα μέσα του Ιανουαρίου, η viral τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT που έκανε το ντεμπούτο της το Νοέμβριο του 2022 έχει σημάνει «κόκκινο συναγερμό» στη Google. Συγκεκριμένα, η εταιρία φοβάται πως η τεχνολογία μπορεί ενδεχομένως να κοντράρει την κυρίαρχη μηχανή αναζήτησής της, κάτι στο οποίο ποντάρει και η Microsoft, όπως επίσης σας έχουμε ενημερώσει.

Μάλιστα, η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που η Google ζήτησε τη βοήθεια των αρχικών ιδρυτών της, Larry Page και Sergey Brin που από το 2019 είχαν εγκαταλείψει τα καθημερινά τους καθήκοντα. Τώρα, η Google έχει έτοιμη την απάντησή της και σύντομα η αναζήτησή της πρόκειται να αλλάξει για πάντα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο αμερικανικός κολοσσός ανακοίνωσε ένα ειδικό event για να παρουσιάσει το μέλλον της μηχανής αναζήτησής της. Όπως τονίζει η επίσημη ανακοίνωση, η Google θα αποκαλύψει πως «χρησιμοποιώντας τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναζητούν, εξερευνούν και αλληλεπιδρούν με τις πληροφορίες, καθιστώντας πιο φυσικό και ενστικτώδες από ποτέ άλλοτε το να βρίσκεις αυτό που χρειάζεσαι».

Η παρουσίαση θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 3:30 μ.μ. Φυσικά, θα μεταδοθεί μέσα από το YouTube και έτσι μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τον player που ακολουθεί.