Viral βίντεο: Διανομέας αρνείται να παραδώσει παραγγελίες που δεν έχουν φιλοδώρημα

Έγινε viral στο TikTok και η απόφασή του έχει διχάσει τον κόσμο
03 Φεβρουαρίου 2023 08:35
Viral βίντεο: Διανομέας αρνείται να παραδώσει παραγγελίες που δεν έχουν φιλοδώρημα

Ένας ντελιβεράς που αρνείται να παραδώσει τις παραγγελίες των πελατών που δεν έδωσαν φιλοδώρημα έχει διχάσει τον κόσμο του διαδικτύου.

Η τάση του "no tip, no trip" (έχει γίνει και σχετικό hashtag) μεταξύ των υπαλλήλων διανομής φαγητού στο TikTok συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς μέσα από α social media υποστηρίζουν ότι για να παραδοθεί η παραγγελία τους, πρέπει να τους δώσουν φιλοδώρημα.

Ο διανομέας που κυκλοφορεί στο TikTok ως @doortrashfranco μοιράστηκε ένα βίντεο στην δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνει ένα σωρό σακούλες με παραγγελίες, με τον ίδιο να θέλει να δείξει πως χωρίς φιλοδώρημα δεν πρόκειται να τις παραδώσει.

"Κοιτάξτε όλες αυτές τις παραγγελίες. Χωρίς φιλοδώρημα, δεν παραδίδεται η παραγγελία", ακούγεται να λέει ο "Doortrashfranco" στο βίντεο που έγινε viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 176.000 προβολές. Οι χρήστες του TikTok είχαν ποικίλες αντιδράσεις στα σχόλια, με ορισμένους να συμφωνούν με τον Φράνκο , λέγοντας ότι το φιλοδώρημα είναι απαραίτητο όταν παραγγέλνεις από εφαρμογές παράδοσης φαγητού.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral: 

@doortrashfranco #doordash #OpenForDelivery #doortrash #notipnotrip #trashbag #doordashdriver #doordashertips #doordashdelivery #notipstoday #donttipdonttrip #doordashfail #doordasher #doordashlife #notipnotipmandatory #doordashbts ♬ original sound - TheMotorcycleDasher

Έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του κι άλλα βιντεάκια που συνεχίζουν το trend του "no tip, no trip" όπως θα δείτε παρακάτω, το οποίο επίσης έχει πάνω από 100.000 προβολές.

@doortrashfranco #doordash #doortrash #notipnotrip #trashbag #trashbag #doordashdriver #doordashertips #doordashfail #doordasher #OpenForDelivery #doordashlife ♬ original sound - TheMotorcycleDasher

Τα σχόλια στα εν λόγω βίντεο ποικίλουν με τις αντιδράσεις να είναι είτε με την πλευρά του εν λόγω viral ντελιβερά, είτε να υποστηρίζουν ότι δίνουν φιλοδώρημα αλλά σε μετρητά και όχι από πριν ψηφιακά μαζί με την παραγγελία, ενώ άλλοι σχολιάζουν πως δε θα έπρεπε να υπάρχον φιλοδωρήματα και οι εταιρίες διανομής φαγητού να φροντίζουν να δίνουν επαρκείς μισθούς στους υπαλλήλους τους. 

"Πάντα δίνω καλό φιλοδώρημα στον διανομέα. Με αυτό τον τρόπο παίρνω τις παραγγελίες μου εγκαίρως", σχολίασε ένας χρήστης, ενώ άλλος γράφει πως "Η κόρη μου εργάζεται για την DoorDash και πληρώνεται περίπου δύο δολάρια την ώρα, οπότε ο μισθός της βασίζεται στα φιλοδωρήματα. Επίσης, βαθμολογήστε τον οδηγό σας αν μπορείτε

Εσείς αφήνετε φιλοδώρημα με την παραγγελία σας; Και αν ναι, με την κάρτα σας ή με μετρητά;

Tags: