Επίσημο το Coca-Cola τηλέφωνο από την Realme (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα custom κινητό στο σώμα του Realme 10 Pro 5G
02 Φεβρουαρίου 2023 22:09
Επίσημο το Coca-Cola τηλέφωνο από την Realme (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν από μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι μάλλον θα κυκλοφορήσει ένα Coca-Cola τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται ο κατασκευαστής του. Ναι, η εν λόγω συσκευή είναι πλέον επίσημη και έρχεται από την Realme.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα συσκευή της εταιρίας έρχεται στα χρώματα του γνωστού αναψυκτικού και είναι ένα redesign του Realme 10 Pro 5G. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από το gsmarena, το Realme x Coca-Cola θα γίνει διαθέσιμο στην Ινδία σε λίγες μέρες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν θα έρθει και στα μέρη μας.

Η ειδική έκδοση του Realme 10 Pro 5G έρχεται με έναν ιδιαίτερο μαύρο με κόκκινο χρωματισμό και τα γράμματα της Coca-Cola στο πίσω μέρος, ενώ και στο πίσω πάνελ θα βρείτε δύο κόκκινα «δαχτυλίδια» που ομορφαίνουν το περίβλημα των καμερών.

Η Realme αποκάλυψε ότι όποιος αγοράσει αυτή την έκδοση, τότε θα πάρει ένα ειδικό κουτί με πολλά σπέσιαλ αξεσουάρ στα χρώματα της Coca-Cola, μαζί με μία φιγούρα, αυτοκόλλητα, χρωματιστό πενάκι για την SIM και μία ειδική κάρτα γνησιότητας.

Εφόσον το τηλέφωνο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Realme 10 Pro 5G, τότε στο εσωτερικό του έχει τον Snapdragon 695 5G, 256GB στον αποθηκευτικό χώρο και 8 ή 12GB RAM ανάλογα την έκδοση. Στο μπροστινό μέρος έχει μία μεγάλη οθόνη που αγγίζει τις 6,7 ίντσες και είναι ανάλυσης 1080P. Υποστηρίζει 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης, μπορεί να φτάσει τα 680 nits φωτεινότητας, ενώ υπάρχει και ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι.

Η κεντρική κάμερα είναι στα 108MP, ενώ υπάρχει και ένας αισθητήρας για καλύτερο βάθος (στα 2MP) και μία selfie κάμερα στα 16MP. Η μπαταρία των 5.000 mAh φέρνει μαζί της γρήγορη φόρτιση στα 33W. Το Realme 10 Pro έχει δύο υποδοχές SIM και υποστηρίζει επίσης dual 5G stand-by, αλλά δεν υπάρχει υποδοχή microSD.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει το Realme 10 Pro 5G Coca-Cola edition.

Tags: