MrBeast: Τα social media του επιτέθηκαν μετά το βίντεο που βοήθησε τυφλούς - Τι απάντησε:

Σχολίασε τις σφοδρές αντιδράσεις
01 Φεβρουαρίου 2023 13:26
MrBeast: Τα social media του επιτέθηκαν μετά το βίντεο που βοήθησε τυφλούς - Τι απάντησε:

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ημέρες ο MrBeast ανάρτησε ένα βίντεο για τη νεότερη φιλανθρωπική του δράση. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ο εξαιρετικά δημοφιλής YouTuber βοήθησε 1000 ανθρώπους με προβλήματα όρασης σε όλον τον κόσμο, φέρνοντας το πολύ σοβαρό θέμα στο προσκήνιο.

Όπως εξηγεί στο βίντεο, στον κόσμο υπάρχουν πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν θέματα όρασης και βλέπουν για παράδειγμα πολύ θολά, χωρίς να μπορούν να διακρίνουν τις λεπτομέρειες των όσων βρίσκονται μπροστά τους. Ωστόσο, σχεδόν οι μισοί άνθρωποι μπορούν να θεραπευτούν με ένα σχετικά απλό χειρουργείο που διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Το όλο εγχείρημα έγινε αμέσως viral, με πάνω από 70 εκατομμύρια προβολές σε 3 ημέρες, με την πλειοψηφία των αντιδράσεων να είναι θετικές. Όμως, παρόλο που ο YouTuber βοήθησε όλους αυτούς τους ανθρώπους ξοδεύοντας δικά του χρήματα, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τις ζωές τους, τα social media γέμισαν και με αρνητικές αντιδράσεις. Ειδικότερα, οι τόνοι ανέβηκαν στο Twitter, με πολλούς να τονίζουν πως αυτό που έκανε ο MrBeast είναι "άσχημο και λάθος". Μεταξύ άλλων, πολλοί σχολίασαν πως "εκμεταλλεύτηκε ένα θέμα υγείας" και πως "εκμεταλλεύτηκε τους φτωχούς" για να γίνει ο ίδιος ακόμη πιο διάσημος.

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που ο ίδιος ο MrBeast αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να απαντήσει στους επικριτές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανάρτησή του, καθώς και διάφορες άλλες αντιδράσεις.

Η απάντηση του MrBeast στα αρνητικά σχόλια μετά το τελευταίο του βίντεο:

Twitter: Οι πλούσιοι πρέπει να βοηθούν τους άλλους με τα χρήματά τους.

Εγώ: Εντάξει, θα χρησιμοποιήσω τα χρήματά μου για να βοηθήσω τους ανθρώπους και υπόσχομαι να χαρίσω όλα μου τα χρήματα πριν πεθάνω. Κάθε δεκάρα.

Twitter: O MrBeast είναι κακός.

Μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter για τα αρνητικά σχόλια: