OnePlus Pad: Το πρώτο tablet της εταιρίας είναι γεγονός και έρχεται τον άλλο μήνα

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
29 Ιανουαρίου 2023 13:16
OnePlus Pad: Το πρώτο tablet της εταιρίας είναι γεγονός και έρχεται τον άλλο μήνα

Και επίσημα η OnePlus θα κάνει το πρώτο της βήμα σε μια νέα κατηγορία προϊόντων. Συγκεκριμένα, μετά τις διαρροές των τελευταίων ημερών, η εταιρία επιβεβαίωσε στο TechRadar πως μέσα στον επόμενο μήνα σκοπεύει να κυκλοφορήσει το πρώτο της tablet, το OnePlus Pad.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στις 7 Φεβρουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά η ολοκαίνουργια ναυαρχίδα της, το OnePlus 11. Ωστόσο, συγχρόνως η εταιρία σκοπεύει να φέρει στην αγορά και το OnePlus Pad. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πρώτη επίσημη εικόνα του tablet, το οποίο θα έρχεται σε πράσινο χρώμα, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία «συνδυάζει τη ζωντάνια της ζωής με την απεραντοσύνη του διαστήματος».

Η συσκευή θα διαθέτει σώμα αλουμινίου με καμπυλωτές άκρες, έτσι ώστε να είναι άνετο στο κράτημα, ακόμη και αν χρησιμοποιείται για πολλές ώρες. Στο πίσω μέρος και ειδικότερα στο κέντρο, υπάρχει μια κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι ενσωματωμένη στα bezels. Για την ώρα δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές, όπως για παράδειγμα για τον επεξεργαστή, την ανάλυση της οθόνης ή τη μπαταρία, ωστόσο η πρόταση της OnePlus φαίνεται πως θα είναι αρκετά premium.

Περισσότερα αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα, αφού το event της OnePlus απέχει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα.