Samsung Galaxy Unpacked event: Τι να περιμένετε πέρα από τα Galaxy S23;

Δε θα είναι τα μοναδικά προϊόντα που θα παρουσιαστούν
28 Ιανουαρίου 2023 10:34
Samsung Galaxy Unpacked event: Τι να περιμένετε πέρα από τα Galaxy S23;

Το Galaxy Unpacked event της Samsung έχει κλειδώσει για την 1η Φεβρουαρίου και φυσικά η νέα σειρά Galaxy S23 θα είναι στο επίκεντρο, με το Galaxy S23 Ultra να αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Όσον αφορά τα τηλέφωνα, οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις εντοπίζονται στο chip και στις κάμερες. Ο Snapdragon 8 Gen 2 υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις, ενώ το Galaxy S23 Ultra θα έρθει με έναν ISOCELL HP2 αισθητήρα των 200MP με εντυπωσιακές επιδόσεις στη νυχτερινή φωτογραφία.

Πέρα από τα νέα τηλέφωνα της Samsung όμως αναμένονται και άλλα προϊόντα της σειράς Galaxy, όπως ένα νέο Galaxy Book, το οποίο - αν λάβουμε υπόψη τη δήλωση του Προέδρου της εταιρίας TM Roh πως θα υπάρχουν περισσότερα Ultra προϊόντα σε περισσότερες κατηγορίες προϊόντων – θα έρθει και σε Ultra έκδοση. Φήμες κάνουν λόγο για ένα Galaxy Book 3 Ultra με OLED touch οθόνη και υποστήριξη S Pen.

Πιθανό να δούμε και την νέα σειρά tablets Galaxy Tab S9. Το Tab S7 κυκλοφόρησε το 2020 και μετά από δύο χρόνια κυκλοφόρησε το Tab S8. Ωστόσο οι φτωχές πωλήσεις του τελευταίου πιθανόν να αναγκάσουν τη Samsung να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Νέα ακουστικά είναι μάλλον απίθανο να δούμε, αφού τα Galaxy Buds 2 κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2021, τα Buds 2 Pro ένα χρόνο αργότερα και πρόσφατα η Samsung κυκλοφόρησε τα αναβαθμισμένα Galaxy Buds Live, οπότε δεν υπάρχει πίεση στην εταιρία να προσφέρει κάτι νέο στην κατηγορία των ακουστικών.

Σε επόμενα events της Samsung αναμένονται τα νέα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της εταιρίας, η νέα σειρά Galaxy A και τα επόμενα Galaxy Watch.