Η Sony κυκλοφόρησε δύο νέα Walkman λες και έχουμε 1990

Τώρα λείπει ένα “Discman“
27 Ιανουαρίου 2023 12:09
Η Sony κυκλοφόρησε δύο νέα Walkman λες και έχουμε 1990

Όχι, δε βρίσκεστε στη δεκαετία των ‘80-‘90s, αλλά στο 2023 και η Sony μόλις αποκάλυψε δύο νέες συσκευές Walkman, οι οποίες θέλουν να πάνε την ποιότητα της μουσικής σας ένα βήμα παραπέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Sony αποκάλυψε δύο νέες συσκευές που έρχονται με τσουχτερή τιμή και με τις ονομασίες NW-ZX707 και NW-A306. Το πρώτο κοστίζει σχεδόν 900 δολάρια και είναι διαθέσιμο από το επίσημο κατάστημα της Sony ή το Amazon, ενώ το 2ο ανέρχεται στα 349 δολάρια.

 

To NW-ZX707 έρχεται με μία 5 ιντσών οθόνη, μεγάλη μπαταρία και μουσική υψηλής ποιότητας και πυκνωτές OFC (Oxygen-Free Copper). Επίσης, χρησιμοποιεί τη νέα μηχανή της Sony ονόματι DSD (Direct Stream Digital) για να κάνει τη συμπίεση της ψηφιακής μουσικής, όπως αυτή του Spotify, να ακούγεται καλύτερα.

Το NW-A306 έρχεται και αυτό με πολλά ίδια χαρακτηριστικά και τον ίδιο ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX, καθώς και με τη δυνατότητα να φτιάχνει τη μουσική σε CD ποιότητα 16-bit 44,1/48 kHz και να ακούγεται πιο πλούσια χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή η συσκευή είναι μικρότερη και πιο ελαφριά από την πρώτη και προφανώς έχει και Wi-Fi.

Και τα δύο Sony Walkman βρίσκονται ήδη διαθέσιμα στην Αμερική, αλλά δε γνωρίζουμε πότε θα έρθουν στα μέρη μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά τους πατώντας εδώ.

Tags: