Viral βίντεο: Ντελιβεράς διέκοψε αγώνα για να παραδώσει παραγγελία

Όσο απίστευτο κι αν φαντάζει το σκηνικό, συνέβη πράγματι στις ΗΠΑ
27 Ιανουαρίου 2023 10:10
Viral βίντεο: Ντελιβεράς διέκοψε αγώνα για να παραδώσει παραγγελία

Μπορεί να φαντάζει απίθανο το σκηνικό αλλά πράγματι έλαβε χώρα στις ΗΠΑ την ώρα ενός αγώνα μπάσκετ κολεγιακού πρωταθλήματος.

Όπως μεταδίδει το Fox Sports, το απίστευτο στιγμιότυπο συνέβη κατά η διάρκεια της αναμέτρησης του NCAA μεταξύ Loyola Chicago και Duquesne, καθώς ένας ντελιβεράς "εισέβαλε" στον αγωνιστικό χώρο για να παραδώσει την παραγγελία του. 

Οι διαιτητές αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του διέκοψαν την αναμέτρηση για να απομακρυνθεί καθώς αυτός έψαχνε τον πελάτη για να παραδώσει την παραγγελία. Ένας ρεπόρτερ ρώτησε τον διαιτητή και παραδέχτηκε ότι "του συμβαίνει πρώτη φορά", ενώ έκανε βόλτες περιμετρικά του γηπέδου για περίπου 10 λεπτά μέχρι να βρει τον πελάτη.

Άπαντες στο γήπεδο ξέσπασαν σε γέλια, ενώ και οι εκφωνητές του αγώνα δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που εξελίχθηκε. 

Δείτε το viral στιγμιότυπο:

Στα social media έγινε λόγος για ένα στημένο συμβάν για διαφημιστικούς λόγους κάτι το οποίο εν τέλει επιβεβαιώθηκε. Το αθλητικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Duquesne εξέδωσε ανακοίνωσε στο Front Office Sports λέγοντας ότι ήταν μια καλοστημένη φάρσα για διαφημιστικούς σκοπούς.

"Ήταν μια φάρσα προσχεδιασμένη για προβολή στο ίντερνετ. Διαπιστώσαμε ότι το άτομο φορούσε μικρόφωνο, ενώ κάποιος τον βιντεοσκοπούσε καθώς έμπαινε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενεργού παιχνιδιού. Αν και το περιστατικό μπορεί να φάνηκε αστείο εκείνη τη στιγμή και να μην προκλήθηκε ζημιά, έχουμε κατά νου ότι περιστατικά όπως αυτό, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο παίκτες και αξιωματούχους."

Το σίγουρο είναι πως τον στόχο τους τον κατάφεραν οι φαρσέρ αφού έγιναν viral στο Twitter, στο YouTube και στο TikTok με εκατομμύρια προβολές στο σύνολό του. 

Tags: