Προβλήματα για Office, Outlook, Xbox Live και άλλες υπηρεσίες της Microsoft  

Η εταιρία εργάζεται για να αποκαταστήσει το δίκτυό της

Προβλήματα για Office, Outlook, Xbox Live και άλλες υπηρεσίες της Microsoft

Σημαντικά προβλήματα αντιμετώπιζαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν, σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου οι χρήστες των υπηρεσιών της Microsoft. Συγκεκριμένα, από τις 9:00 π.μ. και για περίπου δύο ολόκληρες ώρες, το Azure δίκτυο της εταιρίας φαίνεται πως σταμάτησε να λειτουργεί σωστά, με επιπτώσεις για το Xbox Live των Xbox κονσολών, τα cloud χαρακτηριστικά του Word και όλων των εφαρμογών του Microsoft 365, για τα e-mails του Outlook και γενικότερα για κάθε υπηρεσία του αμερικανικού κολοσσού.

Τα προβλήματα φαίνεται πως έχουν επιλυθεί πλέον στην πλειοψηφία τους, αλλά ακόμη εξακολουθούν να γίνονται νέες αναφορές στην πλατφόρμα Downdetector. Η αστοχία φαίνεται πως προκλήθηκε από ένα networking configuration που ανανέωσαν οι τεχνικοί της Microsoft και το οποίο αναγκάστηκαν τώρα να κάνουν roll-back.

Οι επίσημες ανακοινώσεις της Microsoft για τα προβλήματα:

Έχουμε απομονώσει το πρόβλημα σε networking configuration θέματα. Αναλύουμε την καλύτερη στρατηγική για την αντιμετώπισή τους, χωρίς να υπάρξουν πρόσθετες επιπτώσεις.

Ανακαλέσαμε μια αλλαγή δικτύου που πιστεύουμε ότι είχε προκαλέσει τα θέματα. Παρακολουθούμε την υπηρεσία, καθώς η επαναφορά τίθεται σε ισχύ.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που είχατε ή εξακολουθείτε να έχει θέμα με τα προϊόντα και της υπηρεσία της Microsoft δεν είστε μόνοι, αλλά τα καλά νέα είναι πως από στιγμή σε στιγμή η κατάσταση αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως.

Ροη ειδησεων