Η OnePlus ετοιμάζει το δικό της μηχανικό πληκτρολόγιο (ΦΩΤΟ)

Θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ινδία
23 Ιανουαρίου 2023 17:38
Η OnePlus ετοιμάζει το δικό της μηχανικό πληκτρολόγιο (ΦΩΤΟ)

Το δικό της πληκτρολόγιο  ετοιμάζει η OnePlus και όπως μάθαμε από το gsmarena, η εταιρία θα το κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδία. Μάλιστα, διέρρευσε και η πρώτη εικόνα που δείχνει πώς θα μοιάζει περίπου το πληκτρολόγιο, το οποίο θα έχει και ένα ειδικό κόκκινο κουμπί δίπλα από το F12 – χωρίς να γνωρίζουμε σε τι θα χρησιμεύει.

Οι πηγές του gsmarena λένε ότι αυτό το πληκτρολόγιο θα έρθει στην Ινδία πρώτα, την ίδια μέρα που είναι το παγκόσμιο λανσάρισμα του OnePlus 11, καθώς και των νέων ακουστικών OnePlus Buds Pro 2 TWS. Το πληκτρολόγιο υπάρχει ήδη στο επίσημο site της OnePlus και ακούγεται ότι η μαζική παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Μάρτιο ή μέχρι τον Μάιο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πληκτρολόγιο παρακάτω:

Μερικές πληροφορίες:

Το πληκτρολόγιο θα κυκλοφορήσει στην Ινδία στις 7 Φεβρουαρίου

Θα έχει μηχανικά πλήκτρα και RGB φωτισμό

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες, αλλά το πληκτρολόγιο αυτό θα έχει σώμα από αλουμίνιο και θα υποστηρίζει ένα open-source λογισμικό, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε remap τα πλήκτρα και να ξεκλειδώσετε όλα αυτά που έχει να προσφέρει.

Για οτιδήποτε νεότερο, σχετικά με την πλήρη εμφάνιση, τη διαθεσιμότητα, τους χρωματισμούς και όλα τα specs του πληκτρολογίου, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: