Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς: Ο Elon Musk υπέκυψε σε Κύπριο TikToker (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από πολλούς μήνες και περίπου 70 βίντεο
22 Ιανουαρίου 2023 09:33
Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς: Ο Elon Musk υπέκυψε σε Κύπριο TikToker (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον περασμένο Οκτώβριο, ένας Κύπριος TikToker είχε γίνει viral παγκοσμίως, αφού ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι για την Αμερική ψάχνοντας τον Elon Musk. Ο λόγος γίνεται για τον Fidias Panayiotou (Φειδίας Παναγιώτου), ο οποίος ανέβαζε κάθε μέρα βίντεο με τις περιπέτειές του, με κεντρικό σκοπό: να βρει και να αγκαλιάσει τον Elon Musk.

Μετά από σχεδόν 70 βίντεο, που ξεκίνησαν από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Fidias κατάφερε να συναντηθεί με τον Elon Musk, την ημέρα της Παγκόσμιας Αγκαλιάς και πραγματοποίησε το όνειρό του.

Ωστόσο, ο TikToker δεν ανέβασε ακόμη το βίντεο με τη συγκινητική συνάντηση, αλλά μία φωτογραφία με εκείνον και τον Musk, λέγοντας στους fans του να κάνουν υπομονή, καθώς το ετοιμάζει.

Η αγκαλιά με τον Elon Musk, η οποία μετράει πάνω από 53.000 likes:

Λίγες ώρες πριν βρεθεί με τον Elon Musk:

Το πρώτο βίντεο του Fidias που ψάχνει τον Elon Musk:

@fidias0 Day 1 of trying to give elon musk a hug! #hugelon #elonmusk ♬ original sound - Fidias

Παλιότερα βίντεο, όταν μαθαίνει ο Elon Musk για τον Fidias και αποφασίζει να τον αγκαλιάσει:

Ο Fidias έχει πλέον περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και περισσότερα από 37 εκατομμύρια likes. Το πρώτο του βίντεο με την αναζήτηση του Elon Musk το ανέβασε στις 21 Οκτωβρίου 2022 και έστησε μέχρι και σκηνές έξω από τα γραφεία της SpaceX και του Twitter μέχρι να καταφέρει το στόχο του.