Η Samsung έφτιαξε κινητό με οθόνη που διπλώνει και προς τις δύο πλευρές! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διορθώνοντας ένα από τα πιο σοβαρά θέματα των τωρινών της foldables
20 Ιανουαρίου 2023 23:21
Η Samsung έφτιαξε κινητό με οθόνη που διπλώνει και προς τις δύο πλευρές! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας CES 2023, η Samsung παρουσίασε μια νέα οθόνη και ένα νέο μεντεσέ που θα επιτρέψουν στα μελλοντικά της foldables smartphones να εκτελούν περιστροφή 360 μοιρών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Samsung Display παρουσίασε τη νέα “Flex In & Out” οθόνη της στο The Verge, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας διάφορες εικόνες που παρουσιάζουν τις μεγάλες της διαφορές σε σχέση με την οθόνη του τωρινού Samsung Galaxy Z Fold 4. Ποιες είναι αυτές; Αρχικά, το κυριότερο είναι πως η οθόνη μπορεί να διπλώνει και προς τις δύο πλευρές.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δε χρειάζεται να υπάρχει δεύτερη εξωτερική οθόνη για όταν το κινητό είναι διπλωμένο. Με τη σειρά του αυτό αφήνει περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερους αισθητήρες κάμερας και άλλο hardware, χωρίς να χρειάζεται η συσκευή να γίνει πιο παχιά. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι πως χάρη στο νέο μεντεσέ, πλέον δε θα είναι καθόλου ορατή αυτή η τσάκιση στη μέση όταν η συσκευή είναι ανοιγμένη σε 180 μοίρες.

Δυστυχώς, η Samsung δεν ανακοίνωσε πότε μπορούμε να περιμένουμε τις νέες της τεχνολογίες σε συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δούμε αυτές τις βελτιώσεις στο Galaxy Z Fold 5, το οποίο ήδη φημολογούνταν πως θα έχει βελτιωμένο μεντεσέ. Αυτή τη στιγμή βέβαια όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Galaxy Unpacked event που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο, φιλοξενώντας την αποκάλυψη των Galaxy S23.

Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και απεικονίζει τη νέα “Flex In & Out” οθόνη της Samsung:

*Κάτω είναι η συσκευή με το νέο μεντεσέ και πάνω το τωρινό Samsung Galaxy Z Fold.