Cristiano Ronaldo: Ανέβασε φωτογραφία αγκαλιά με τον Messi και τρέλανε τα social media!

Δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου συναντιούνται ξανά
20 Ιανουαρίου 2023 22:26
Cristiano Ronaldo: Ανέβασε φωτογραφία αγκαλιά με τον Messi και τρέλανε τα social media!

Πριν μερικές ώρες ο Cristiano Ronaldo (Κριστιάνο Ρονάλντο) έκανε το ντεμπούτο του με την Al Nassr FC (Αλ Νασρ Ριάντ), σε ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Paris Saint-Germain F.C. (Παρί Σεν Ζερμέν). Κάπως έτσι βρέθηκε για άλλη μια φορά στον ίδιο αγωνιστικό χώρο με τον Lionel Messi (Λιονέλ Μέσι), με τον οποίο για πολλά χρόνια ήταν αντίπαλος στην ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο ‘CR7’ -όπως είναι το παρατσούκλι του- κατάφερε γίνει viral στα social media. Συγκεκριμένα, μετά το πέρας του αγώνα ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter μια συλλογή φωτογραφιών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και μια στην οποία είναι μαζί με τον Messi. Η δημοσίευση αυτή έχει πάνω 31 εκατομμύρια προβολές στο Twitter και πάνω από 24 εκατομμύρια likes στο Instagram.

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο στιγμιότυπο από τον αγώνα που έγινε viral. Αναλυτικότερα, το γύρο του διαδικτύου έκανε και ένα βίντεο που ανάρτησε η Paris Saint-Germain F.C. και δείχνει τον Cristiano Ronaldo να χαιρετά τον Neymar (Νεϊμάρ) και τον Kylian Mbappé (Κιλιάν Μπαπέ) και έπειτα να αγκαλιάζει τον Messi. Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο ξεπέρασε τις 7.6 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Twitter, με αμέτρητα σχόλια από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως επισημαίνουν πολλοί, ενδεχομένως αυτή να είναι μια από τις τελευταίες φορές που βλέπουμε τους δύο θρυλικούς ποδοσφαιριστές να παίζουν στον ίδιο αγώνα.

Δείτε το viral βίντεο με τον Cristiano Ronaldo να αγκαλιάζει τον Lionel Messi:

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Cristiano Ronaldo μαζί με τον Lionel Messi: