Η Philips ανεβάζει τις τιμές σε “Hue” προϊόντα – Δείτε τη λίστα

Μόνο για την αγορά της Ευρώπης
20 Ιανουαρίου 2023 18:18
Η Philips ανεβάζει τις τιμές σε “Hue” προϊόντα – Δείτε τη λίστα

Όπως μεταφέρει το HueBlog.com και το 9to5mac, η Philips πρόκειται να ανεβάσει τις τιμές σε ορισμένα “Hue” προϊόντα της έως και 40 ευρώ. Οι αυξήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο και θα φανούν μόνο στην Ευρώπη.

Ένας εκπρόσωπος της Philips δήλωσε ότι δε θα λάβουν αύξηση όλα τα προϊόντα της εταιρίας, αλλά μερικά από αυτά και αυτό γίνεται λόγω των συναλλαγματικών διακυμάνσεων. Παραδείγματος χάρη, το Hue Enrave, το οποίο κοστίζει αυτή τη στιγμή περίπου 259,99 ευρώ, από τον Φεβρουάριο θα μπορείτε να το αγοράσετε με 299,99 ευρώ.

Για παράδειγμα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι πολλά προϊόντα που είναι για εξωτερικούς χώρους θα δουν αύξηση που αγγίζει το (ή και μπορεί να ξεπεράσει) το 10%. Οι αυξήσεις αυτές δεν αφορούν την αγορά της Αμερικής.

Μερικά προϊόντα που θα δουν αύξηση είναι: Hue Amarant, Hue Amaze, Hue Appear, Hue Aurelle, Hue Being, Hue Calla, Hue Cher, Hue Daylo, Hue Discover, Hue Econic, Hue Enrave, Hue Ensis, Hue Fair, Hue Flourish, Hue Impress, Hue Inara, Hue Infuse, Hue Liane, Hue Lily (XL), Hue Lucca, Hue Nyro, Hue Outdoor Lightstrip, Hue Outdoor Power Supply (100 watts), Hue Outdoor Sensor, Hue Resonate, Hue Sana, Hue Still, Hue Surimu, Hue Tuar, Hue Turaco, Hue Welcome, Hue Wellner και Hue Wellness.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα ανέβουν οι τιμές στα παραπάνω προϊόντα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.