Η Apple δεν ετοιμάζει μόνο ένα “mixed-reality headset”

Νέες πληροφορίες
18 Ιανουαρίου 2023 11:30
Η Apple δεν ετοιμάζει μόνο ένα “mixed-reality headset”

Ακούμε εδώ και καιρό, ότι η Apple έχει στα σκαριά ένα πανάκριβο AR/VR Headset ή αλλιώς mixed-reality headset που πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος με τιμή που αγγίζει τα 3,000 δολάρια. Τώρα, όπως μεταφέρει το gsmarena, το Κουπερτίνο ετοιμάζει ακόμη μια έκδοση, η οποία θα είναι πιο οικονομική.

Πιο συγκεκριμένα, ακούγεται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει και ένα δεύτερο mixed reality headset που θα μοιάζει κάπως με το Quest Pro της Meta και θα έχει τιμή τα 1,500 δολάρια. Μάλιστα, “λάδι στη φωτιά” έριξε και το Bloomberg, το οποίο αποκάλυψε ότι η Apple εργάζεται αυτή τη στιγμή σε δύο συσκευές, με την πιο φθηνή έκδοση να γίνεται διαθέσιμη μέσα στο 2024.

Το ακριβό headset επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας φαίνεται πως θα έχει την ονομασία “Apple Reality Pro” και θα έρθει με 4K ανάλυση, διάφορες κάμερες και το H2 τσιπ που είδαμε στα AirPods Pro.

Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Apple: Μάθαμε πότε μπορεί να έρθει το mixed reality headset της εταιρίας

Πρόσφατα, ο γνωστός αναλυτής, Ming-Chi Kuo, είχε δηλώσει ότι η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει το mixed-reality headset των 3,000 δολαρίων στο 2ο μισό του 2023. Κανονικά, όπως ακουγόταν εδώ και μήνες, ήταν να το δούμε πιο νωρίς, αλλά φαίνεται πως η εταιρία αντιμετωπίζει διάφορα θέματα που σχετίζονται με το νέο λογισμικό της.

Ο Kuo είχε πει επίσης, ότι το WWDC 2023 που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο θα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσει η Apple το AR/VR headset της, μαζί με το SDK για τους developers, έτσι ώστε να ετοιμάσουν τις εφαρμογές τους.

Έτσι, η Apple φαίνεται ότι ετοιμάζει 2 headsets, με το πρώτο και πιο ακριβό να κυκλοφορεί φέτος και την πιο φθηνή έκδοσή του μέσα στο 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.