Netflix: Κάτι άλλαξε στην εφαρμογή του iPhone (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε ομορφότερη με καλύτερα animations
17 Ιανουαρίου 2023 10:13
Netflix: Κάτι άλλαξε στην εφαρμογή του iPhone (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο update πριν από λίγες ώρες για όλους τους χρήστες των iPhone. Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη εφαρμογή έγινε ομορφότερη, άλλαξε το interface και προστέθηκαν νέα animations και εφέ.

Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή στο iPhone σας, θα διαπιστώσετε ότι η αρχική σελίδα έχει ανανεωθεί πλήρως και θα δείτε μια νέα μεγάλη καρτέλα που προωθεί κάποια σειρά ή ταινία. Επίσης, έχει αλλάξει και η καρτέλα όταν διαλέγετε τα προφίλ σας, με νέο ήχο και animation.

Μάλιστα, έχει γίνει ακόμη πιο ευδιάκριτο όταν επιλέγετε μία σειρά ή μία ταινία, μιας και όλα βρίσκονται καθαρά στο πάνω μέρος της οθόνης. Επιπροσθέτως, όταν κάνετε κλικ σε κάποια σειρά ή ταινία, τότε γίνεται ένα μικρό ζουμ, έτσι ώστε να εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες γι’ αυτήν.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ένα βίντεο του Janun Trivedi, ο οποίος έχει σχεδιάσει τη νέα εμφάνιση της εφαρμογής.

Σύμφωνα με εκείνον, θα παρατηρήσετε αυτές τις αλλαγές:

Νέα animations όταν αλλάζετε προφίλ ή όταν ανοίγετε την εφαρμογή

Νέο layout της κεντρικής καρτέλας όταν κουνάτε τη συσκευή σας με ένα διακριτικό 3D εφέ και εφέ φωτισμού

Νέα wallpapers ανάλογα με το περιεχόμενο που δημιουργούνται “on the fly”

Αν δεν έχετε λάβει ακόμη το update, τότε θα χρειαστεί να ανοίξετε το App Store, να βρείτε την εφαρμογή του Netflix και έπειτα να πατήσετε "update".

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν αλλάξει η εφαρμογή του Netflix και στα Android. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.