Το νέο τραγούδι της Shakira “καίει“ τον Pique και σπάει ρεκόρ στο YouTube (ΒΙΝΤΕΟ)

“Αντάλλαξες μία Ferrari για ένα Twingo”
14 Ιανουαρίου 2023 10:02
Το νέο τραγούδι της Shakira “καίει“ τον Pique και σπάει ρεκόρ στο YouTube (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα τραγούδι της Shakira για την απιστία του ποδοσφαιριστή Gerard Pique σπάει ρεκόρ στο YouTube. To Out of Your League σημείωσε 63 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες, κατέχοντας πλέον το ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές ενός Latin τραγουδιού για αυτήν τη χρονική περίοδο.

Η 45χρονη Shakira χώρισε με τον 35χρονο πρώην ποδοσφαιριστή της Barcelona, Pique, το 2022 μετά από 10 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά. Ενώ δεν πρόκειται για το πρώτο τραγούδι της Shakira που μιλάει για το χωρισμό της, είναι το πρώτο diss κομμάτι στο οποίο αναφέρεται και η 23χρονη νέα σύντροφος του Pique. Το τετράλεπτο τραγούδι είναι και η πρώτη συνεργασία της Shakira με τον Αργεντίνο παραγωγό και DJ, Bizarrap.

Στους στίχους αναφέρει πως η ίδια αξίζει όσο δύο 22χρονες και χαρακτηρίζει τη σχέση του Pique ως ανταλλαγή μίας Ferrari με ένα Twingo ή ένα Rolex με ένα Casio. Αναφέρεται επίσης και στα προβλήματα που της προκάλεσε ο Pique με τις ισπανικές Αρχές, οι οποίες ζητούν €14.5 εκατομμύρια σε φόρους. Τον κατηγορεί πως την παράτησε σε μία δύσκολη εποχή για αυτήν, ενώ αναφέρει πως “ξοδεύεις πολύ χρόνο στο γυμναστήριο αλλά χρειάζεται να δουλέψεις λίγο και τον εγκέφαλό σου”.

Ο Pique δεν έχει απαντήσει δημοσίως στο τραγούδι.

Tags: