Τα ακουστικά και τα smartwatches της Samsung θα βελτιώσουν την εμπειρία κάμερας

Έρχονται νέες λειτουργίες
13 Ιανουαρίου 2023 10:21
Τα ακουστικά και τα smartwatches της Samsung θα βελτιώσουν την εμπειρία κάμερας

Η Samsung ανακοίνωσε νέες αναβαθμίσεις στα Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Watch5 και Galaxy Watch4, οι οποίες θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης της κάμερας στο smartphone σας.

Συγκεκριμένα, τα Galaxy Buds2 Pro θα λάβουν ένα χαρακτηριστικό καταγραφής ήχου 360 μοιρών, χρησιμοποιώντας ξεχωριστά το κάθε μικρόφωνο από τα δύο ακουστικά και προσθέτοντας τον ήχο στην καταγραφή του video. Σκοπός είναι το video να δίνει την αίσθηση πως βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης, ακούγοντας “πραγματικούς και εμβυθιστικούς ήχους που προσομοιώνουν την ακουστική εμπειρία σαν να βρίσκεστε εκεί”.

Όσον αφορά τα Galaxy Watch4 και Galaxy Watch5, θα προστεθεί η δυνατότητα zoom στην εφαρμογή Camera Controller. Με ένα “τσίμπημα” της οθόνης του ρολογιού ή γυρίζοντας το περιστρεφόμενο bezel θα μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο zoom. Η λειτουργία σύμφωνα με τη Samsung είναι η τέλεια περίπτωση για ομαδικές φωτογραφίες, αφού μπορείτε να προσαρμόσετε το κάδρο χωρίς να χρειάζεται να πλησιάσετε το τηλέφωνο.

Προς το παρόν το 360 Audio Recording είναι συμβατό με τα Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4, καθώς απαιτείται η χρήση Bluetooth LE Audio την οποία διαθέτουν οι συσκευές. Η αναβάθμιση του Camera Controller app θα έρθει το Φεβρουάριο.