Το παιδί του πασίγνωστου Popeyes meme είναι πλέον πρωταθλητής στο αμερικανικό ποδόσφαιρο!

Και η ιστορία του έκανε τον τέλειο κύκλο
12 Ιανουαρίου 2023 15:05
Το παιδί του πασίγνωστου Popeyes meme είναι πλέον πρωταθλητής στο αμερικανικό ποδόσφαιρο!

Το όνομα Dieunerst Collin μπορεί να μη σας λέει κάτι, αλλά το πιθανότερο είναι πως κάποια στιγμή έχετε δει το πασίγνωστο GIFακι του σε κάποια γωνιά του διαδικτύου. Περίπου δέκα χρόνια πριν ο Collin ήταν το παιδί που βρισκόταν έξω από ένα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας fast-food Popeyes, όταν ένας τύπος τον πλησίασε καταγράφοντάς τον με κάμερα, αφού τον είχε μπερδέψει με τον Lil Terrio, έναν από τους πιο γνωστούς αστέρες του Vine εκείνη την εποχή.

Ο άνδρας ζήτησε από τον Collin να πει μια χαρακτηριστική ατάκα και η αντίδραση που πήρε ήταν μια άβολη ματιά που έμελλε να γραφτεί στη διαδικτυακή ιστορία. Το βίντεο αναρτήθηκε από τον άνδρα στο Vine συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και φυσικά μετατράπηκε αμέσως σε GIF, το οποίο χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα. Το όλο meme είναι γνωστό ως "Popeyes kid" και η ιστορία του έρχεται να κάνει τώρα τον τέλειο κύκλο!

Αναλυτικότερα, ο Collin έχει πλέον ύψος 185 εκατοστών και ζυγίζει 150 κιλά, παίζοντας αμερικανικό ποδόσφαιρο ως επιθετικός στο Lake Erie College’s Division II. Μάλιστα, με την ομάδα του σχολείου του κατάφερε το 2021 να γίνει πρωταθλητής στην πολιτεία του Ιστ Όραντζ στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, μια ανάρτηση με τον Collin να κάνει ξανά το βλέμμα που τον έκανε διάσημο, έγινε viral στο Twitter. Κάπως έτσι, μόλις οι χρήστες του social media αντιλήφθηκαν την αθλητική επιτυχία του Collin άρχισαν να ζητούν από την Popeyes να γίνει χορηγός του!

Τελικά, όπως μεταφέρει τώρα το USA Today, η ιστορία του "Popeyes kid" έκανε τον κύκλο της, αφού η Popeyes έγινε επίσημος χορηγός του ως αθλητής. Μιλώντας στο μέσο, ο Collin δήλωσε:

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα προωθήσω την επιχείρηση σαν τρελός. Πραγματικά λατρεύω το Popeyes.

Ο Collin σπουδάζει τώρα αθλητική διοίκηση στο Lake Erie Colleg και ελπίζει να παίξει επαγγελματικά ή να γίνει τελικά αναλυτής ποδοσφαίρου στην τηλεόραση.