ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Samsung κλείδωσε την ημερομηνία για την αποκάλυψη των Galaxy S23

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
11 Ιανουαρίου 2023 10:53
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Samsung κλείδωσε την ημερομηνία για την αποκάλυψη των Galaxy S23

Μετά από εβδομάδες ασταμάτητης φημολογίας, η Samsung έσπασε επιτέλους τη σιωπή της, για να επιβεβαιώσει και επίσημα το επόμενο Galaxy Unpacked event της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Samsung θα επιστρέψει στην κανονικότητα και στα events με φυσική παρουσία θεατών, κάτι που έλειπε τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας. Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, το επόμενο Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών την 1η Φεβρουαρίου του 2023.

Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την αποκάλυψη των Galaxy S23, των νέων smartphone ναυαρχίδων της εταιρίας. Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις της μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι οι φήμες θέλουν το Galaxy S23 να έχει πιο μεγάλη μπαταρία που θα ανέρχεται στα 3,900mAh, μία σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με αυτή του Galaxy S22 των 3,700 mAh. Επίσης, η συσκευή θα έρθει με μία οθόνη 6,1 ιντσών και Full HD+ ανάλυσης, η οποία θα είναι ουσιαστικά ίδια με αυτή του Galaxy S22. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung αναβάθμισε την μπαταρία του τηλεφώνου, κρατώντας ακριβώς το ίδιο form factor με πέρυσι. 

Επιπροσθέτως, όλα τα Galaxy S23 θα έρθουν παγκοσμίως με τον Snapdragon 8 Gen 2, αφήνοντας πίσω τους τον Exynos επεξεργαστή που υπήρχε παλιότερα. Τέλος, η κάμερα αναφέρεται πως θα είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Galaxy S23 Ultra, το οποίο θα διαθέτει αισθητήρα των 200MP.

Tags: