Η πρώτη έξυπνη κλειδαριά που φορτίζει ασύρματα

Έρχεται αργότερα μέσα στη χρονιά
08 Ιανουαρίου 2023 10:05
Η πρώτη έξυπνη κλειδαριά που φορτίζει ασύρματα

Η Alfred DB2S είναι η πρώτη έξυπνη κλειδαριά που φορτίζει ασύρματα και μπορεί να εγκατασταθεί από το χρήστη. Θα κοστίζει $299, αλλά το Wi-Charge σύστημα φόρτισης θα πωλείται ξεχωριστά και θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του έτους σε άγνωστη έως τώρα τιμή. Το kit φόρτισης θα περιλαμβάνει ένα πρόσθετο backplate για την κλειδαριά το οποίο θα έχει ενσωματωμένο το Wi-Charge δέκτη. Ο πομπός θα πρέπει να είναι στην πρίζα και στο οπτικό πεδίο της κλειδαριάς, καθώς η φόρτιση γίνεται μέσω υπερύθρων.

Στην πλευρά της κλειδαριάς που βρίσκεται στο εσωτερικό του σπιτιού βρίσκουμε μία μπαταρία ιόντων λιθίου που διαρκεί έως και 11 μήνες με μία φόρτιση. Πέρα από την ασύρματη φόρτιση υπάρχει και η δυνατότητα φόρτισης μέσω USB-C μέσα σε δύο με τρεις ώρες.

Στην εξωτερική πλευρά της κλειδαριάς βρίσκουμε ένα touch πληκτρολόγιο με δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth, ενώ υπάρχει και έξτρα Wi-Fi bridge για σύνδεση με έξυπνα συστήματα σπιτιού, όπως η Alexa και το Google Home. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για κάρτες RFID και συστήματα Zigbee.

Tags: