Ανεξήγητο πρόβλημα με το Google Pixel 7 – Το γυαλί της κάμερας σπάει από μόνο του

Αναφορές από χρήστες παγκοσμίως
07 Ιανουαρίου 2023 21:27
Ανεξήγητο πρόβλημα με το Google Pixel 7 – Το γυαλί της κάμερας σπάει από μόνο του

Από το ξακουστό bendgate του iPhone 6 μέχρι την κυριολεκτικά εκρηκτική μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7, πολλές φορές κολοσσοί του χώρου έχουν κυκλοφορήσει συσκευές με σοβαρά προβλήματα. Τώρα, στη λίστα έρχεται να προστεθεί ένα από τα πιο περίεργα θέματα που έχουμε ακούσει, αφού σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές συμβαίνει χωρίς ο χρήστης να κάνει τίποτα!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα στις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου αναφορές απ’ όλο τον κόσμο πως το γυαλί που προστατεύει την κάμερα του Pixel 7 και του Pixel 7 Pro της Google μπορεί να σπάσει από μόνο του, χωρίς ο χρήστης να ρίξει ή να πιέσει τη συσκευή. Όλοι οι άτυχοι χρήστες που μίλησαν για το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισαν ότι είχαν για λίγο καιρό στην κατοχή τους το smartphone, χωρίς να τους έχει πέσει ποτέ.

Η Google έσπευσε να απαντήσει σε κάποιες από τις αναφορές, ζητώντας από τους χρήστες να μιλήσουν με το αρμόδιο support τμήμα, αλλά ακόμη δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση. Ακόμη δεν ξέρουμε, λοιπόν, πόσο συχνό είναι το πρόβλημα ή από τι ακριβώς προκαλείται. Ωστόσο, η θεωρία που κυκλοφορεί είναι ότι το θέμα συνδέεται με τις χαμηλές θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα, ένας από τους άτυχους παρατήρησε ότι το γυαλί της κάμερας του Pixel 7 του έσπασε όταν βγήκε από ένα δωμάτιο με θερμοκρασία 16⁰C έξω στους -2⁰C.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε διάφορες αναφορές, με το hashtag #pixel7brokencamera να έχει πολλά ακόμη περιστατικά άτυχων κατόχων.

Tags: