CES 2023: To νέο laptop της LG είναι κομψό και πιο ελαφρύ από ένα μπουκάλι νερό

Ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό!
07 Ιανουαρίου 2023 10:49
CES 2023: To νέο laptop της LG είναι κομψό και πιο ελαφρύ από ένα μπουκάλι νερό

Στο πλαίσιο της CES 2023 η LG παρουσίασε τη νέα σειρά των στιλάτων laptops της για όλες τις χρήσεις, τα νέα LG Gram Ultraslim και LG Gram Style, με την νέα 13η γενιά chip της Intel (Raptor Lake). 

To Gram Ultraslim, όπως προδίδει και το όνομά του είναι...εξαιρετικά λεπτό στην εμφάνιση και τους αριθμούς καθώς έχει πάχος μόλις μισή ίντσα ή 1.27 εκατοστά, με την χωρητικότητα του να φτάνει μέχρι το 1TB SSD και 32GB RAM.

Διαθέτει μια ικανότατη OLED οθόνη 15.6 ιντσών ανάλυσης 1080p και όσοι το δοκίμασαν στον εκθεσιακό χώρο μιλούν για ένα laptop που είναι τόσο ελαφρύ που είναι αρκετά παράξενο στην αίσθηση. Ζυγίζει άλλωστε 998 γραμμάρια, δηλαδή κάτω από ένα κιλό ή αλλιώς είναι ελαφρύτερο από το να κρατάτε ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Κάποιοι παρομοίασαν την αίσθησή του με το να κρατάει κανείς ένα ντοσιέ ή μια στοίβα σελίδων. 

Από την άλλη το LG Gram Style προορίζεται για πιο βαριές καταστάσεις παραγωγικότητας ή δημιουργίας περιεχομένου και δεν είναι τόσο ελαφρύ και λεπτό όσο το άλλο του ξαδερφάκι. Για αυτούς τους λόγους διαθέτει επίσης μια OLED οθόνη ανάλυσης 3.2Κ (3.200x2000) και μια μεγαλύτερη μπαταρία των 80Wh (σε σχέση με τα 60Wh) από το Gram Ultraslim. Και τα δύο όμως έρχονται εξοπλισμένα με τις NVIDIA GeForce RTX 3050 GPUs

Είναι από τα πιο κομψά laptops της έκθεσης με μια ιριδίζουσα εξωτερική εμφάνιση και ένα κρυφό touchpad το οποίο ενεργοποιείται με φωτισμό όταν περνάτε το χέρι σας από πάνω. 

Το συγκεκριμένο laptop θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις των 14 και 16 ιντσών. Ακόμη δεν γνωρίζουμε την τιμή που θα έρθουν αλλά η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο. 

Tags: