Επίσημα τα OnePlus Buds Pro 2 με ελκυστική τιμή και Dolby Atmos

Παρουσιάστηκαν στην Κίνα
04 Ιανουαρίου 2023 15:56
Επίσημα τα OnePlus Buds Pro 2 με ελκυστική τιμή και Dolby Atmos

Εκτός από το OnePlus 11 που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, η OnePlus αποκάλυψε και τα νέα ασύρματα ακουστικά της, τα οποία θα έρθουν με την ονομασία OnePlus Buds Pro 2. Αυτά, θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Κίνα και αργότερα στα μέρη μας, αλλά έχουμε μάθει όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Αρχικά τα ακουστικά έρχονται με αναβαθμισμένο noice cancellation σε σχέση με τον προκάτοχό τους, υποστηρίζουν Dolby Atmos και “sound tuning” από το Dynaudio. Όσον αφορά το σχεδιασμό τους, αυτός είναι αρκετά παρόμοιος με το αρχικό μοντέλο, αλλά σε νέους matte χρωματισμούς (πράσινο και μαύρο).

Το νέο προϊόν της One Plus έρχεται με Bluetooth 5.3, 11mm drivers και για να πετύχουν το απόλυτο ANC έχουν τρία διαφορετικά μικρόφωνα.

Επιπροσθέτως, υποστηρίζουν AAC, SBC και LC3, ενώ παράλληλα υπόσχονται πολύ μικρό latency για εσάς που παίζετε παιχνίδια στο κινητό ή το tablet σας. Τα OnePlus Buds Pro 2 μπορούν να μείνουν «ζωντανά» για 39 ώρες προτού χρειαστεί να τα φορτίσετε, αλλά με το ANC απενεργοποιημένο. Η τιμή τους ξεκινάει από τα 130 δολάρια για την αγορά της Κίνας.

Η επίσημη και παγκόσμια παρουσίασή τους αναμένεται να γίνει στις 7 Φεβρουαρίου.

Tags: