ΦΗΜΗ: Η Apple ετοιμάζει φθηνά AirPods

Μαζί με ένα ολοκαίνουργιο Apple Watch Ultra
03 Ιανουαρίου 2023 12:09
ΦΗΜΗ: Η Apple ετοιμάζει φθηνά AirPods

Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά-καλά το 2023 και στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν πολλές νέες πληροφορίες που αφορούν τα σχέδια της Apple για του χρόνου. Όπως αναφέρει ο γνωστός αναλυτής, Jeff Pu, η εταιρία σκοπεύει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 δύο νέα προϊόντα, τα ολοκαίνουργια ακουστικά της, καθώς και ένα ακόμη έξυπνο ρολόι.

Αρχικά, ακούγεται ότι θα δείτε ένα νέο Apple Watch Ultra, το οποίο θα έρθει με μεγαλύτερη οθόνη τύπου microLED και θα αγγίζει τις 2,1 ίντσες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φέρει καλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με τα άλλα ρολόγια της εταιρίας. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Apple Watch Ultra που κυκλοφορεί τώρα, παρουσιάστηκε στο ειδικό event της εταιρίας τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει οθόνη 1,9 ίντσες.

Από την άλλη, η Apple φαίνεται ότι ετοιμάζει και τα «φθηνά» AirPods, που θα φέρνουν σε μια πιο «Lite» έκδοση και θα είναι τα πιο προσιτά ακουστικά που έχει βγάλει ποτέ.

Με αυτή την κυκλοφορία θέλει να πάρει και ένα ακόμη μεγάλο κομμάτι της αγοράς που απευθύνεται σε εκείνους που δε θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για ασύρματα ακουστικά. Δυστυχώς, περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά τα AirPods δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι στην Ελλάδα, τα πιο φθηνά AirPods κοστίζουν περίπου 139 ευρώ.

Επειδή όμως μιλάμε για διαρροές και φήμες καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Πηγή: macrumors