Νέες εικόνες από το OnePlus 11

Ένα μήνα πριν την παγκόσμια παρουσίασή του
03 Ιανουαρίου 2023 09:59
Νέες εικόνες από το OnePlus 11

Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν την επίσημη αποκάλυψη του OnePlus 11 και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες εικόνες από τη συσκευή. Πρόκειται για «ζωντανές» φωτογραφίες του νέου τηλεφώνου και όχι κάποια renders, οι οποίες ήρθαν στη δημοσιότητα από το γνωστό site gsmarena.

Το OnePlus 11 θα γίνει διαθέσιμο στην Κίνα στις 4 Ιανουαρίου και φαίνεται ότι επίσημα καταστήματα διάφορων περιοχών έχουν ήδη τη συσκευή στην κατοχή τους. Έτσι, έχουμε μια νέα ματιά στο μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής και μπορείτε να απολαύσετε τις εικόνες παρακάτω.

Τα OnePlus 11 και OnePlus Buds Pro 2 θα αποκαλυφθούν για τον υπόλοιπο κόσμο στις 7 Φεβρουαρίου του 2023. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το νέο τηλέφωνο της εταιρίας, αλλά κάποιες διαρροές έλεγαν ότι θα το δούμε σε δύο χρώματα, ένα “Matte Black” και ένα “Glossy Green”.

Επιπροσθέτως, το OnePlus 11 αναμένεται να έρθει με τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm, να έχει 16GB RAM, 512GB στον αποθηκευτικό χώρο, καθώς και γρήγορη φόρτιση που θα αγγίζει τα 100W.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά τη νέα συσκευή παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: