Keenan Cahill: Έφυγε από τη ζωή ο 27χρόνος YouTuber που έπασχε από σπάνια ασθένεια

Είχε κάνει βίντεο με τους 50 Cent, Jennifer Aniston και Katy Perry
30 Δεκεμβρίου 2022 21:55
Keenan Cahill: Έφυγε από τη ζωή ο 27χρόνος YouTuber που έπασχε από σπάνια ασθένεια

Ο αστέρας του YouTube Keenan Cahill έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών, όπως αποκάλυψε ένας αντιπρόσωπος της οικογένειάς του στο μέσο WGN-TV.

Το κανάλι του Keenan μετρούσε πάνω από 500 εκατομμύρια προβολές, έχοντας 721 χιλιάδες συνδρομητές. Πολλά βίντεο του είχαν γίνει viral, με εμφανίσεις από πασίγνωστους αστέρες, όπως είναι μεταξύ άλλων οι 50 Cent, Jennifer Aniston και Katy Perry. Ο κόσμος τον είχε αγαπήσει για τα lip sync βίντεο του, τα οποία είχε ξεκινήσει πριν μια ολόκληρη δεκαετία.

Ο Keenan έπασχε από μια σπάνια ασθένεια, έχοντας το σύνδρομο Maroteaux–Lamy, με το οποίο γεννιούνται 1 στους 43,261 ανθρώπους. Σε αυτό οφειλόταν και η βραχυσωμία του. Αναλυτικότερα, η βλεννοπολυσακχαρίδωση τύπου 6 (ή σύνδρομο Maroteaux-Lamy) είναι νόσημα θησαυρισμού που χαρακτηρίζεται από βραχυσωμία, οργανομεγαλία, σκελετικές ανωμαλίες, θόλωση του κερατοειδούς, διόγκωση της γλώσσας, τράχυνση των χαρακτηριστικών του προσώπου, βαρηκοΐα, χρόνιες αναπνευστικές λοιμώξεις, δυσκαμψία των αρθρώσεων και καρδιακή ανεπάρκεια λόγω προσβολής των βαλβίδων.

Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί η ακριβής αιτία του θανάτου του, αλλά ο Keenan είχε κάνει χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς στις 15 Δεκεμβρίου του 2022.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια από τις πιο viral στιγμές τους στην πλατφόρμα, όταν εμφανίστηκε στο κανάλι του ο 50 Cent.

Tags: