NVIDIA: Κλείδωσε το επόμενο event της – Μάθαμε πότε θα ανακοινώσει νέες κάρτες γραφικών

Προ των πυλών οι αποκαλύψεις!
28 Δεκεμβρίου 2022 17:37
NVIDIA: Κλείδωσε το επόμενο event της – Μάθαμε πότε θα ανακοινώσει νέες κάρτες γραφικών

Μετά τις αμέτρητες φήμες και τις διαρροές της τελευταία περιόδου, η Nvidia μόλις επιβεβαίωσε το επόμενο event της, στο πλαίσιο του οποίου αναμένεται να μάθουμε και επίσημα όλα όσα ετοιμάζει για το άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα, το επόμενο “GeForce Beyond” θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 3 Ιανουαρίου του 2023 στις 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), μέσα από τα κανάλια της εταιρίας στο YouTube και το Twitch. Η παρουσίαση θα γίνει στο πλαίσιο της γενικότερης συμμετοχής της Nvidia στην CES 2023, της μεγαλύτερη έκθεσης τεχνολογίας του κόσμου.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, ο κολοσσός θα παρουσιάσει τη νέα γενιά των καρτών γραφικών του για laptops, με τη σειρά να απαρτίζεται αρχικά από ειδικές εκδόσεις των RTX 4090, RTX 4080 και RTX 4070. Μιλώντας μάλιστα για την RTX 4070, η Nvidia αναμένεται επιτέλους ανακοινώσει και την GeForce RTX 4070 Ti για desktops, η οποία θα είναι η ακυρωμένη RTX 4080 12GB που είχε ανακοινωθεί πριν κάποιους μήνες, απλά με άλλο όνομα. Φυσικά, το σόου μπορεί να έχει και εκπλήξεις που δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, οπότε για όλες του τις ανακοινώσεις δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholic.com.

Ακολουθεί το tweet που συνόδευσε την ανακοίνωση του event.