Διέρρευσαν οι πρώτες “ζωντανές” εικόνες του OnePlus 11

Υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο για να το δείτε και επίσημα
26 Δεκεμβρίου 2022 15:26
Διέρρευσαν οι πρώτες “ζωντανές” εικόνες του OnePlus 11

Το OnePlus 11 αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα σε μερικές εβδομάδες από σήμερα και μόλις διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της συσκευής. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το gsmarena, έγιναν leaked τα πρώτα renders του τηλεφώνου που το δείχνουν από το μπροστινό, αλλά και από το πίσω μέρος.

Φαίνεται πως στο πίσω μέρος έχουμε μεγάλη αλλαγή, όσον αφορά το που είναι τοποθετημένες οι κάμερες, ενώ στο μπροστινό μέρος δε φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολλά. Για άλλη μια φορά, η εταιρία προωθεί το τηλέφωνο με την υπογραφή της Hasselblad, με το λογότυπο να αχνοφαίνεται ανάμεσα στους φακούς.

Δείτε τις δύο εικόνες παρακάτω:

Τα OnePlus 11 και OnePlus Buds Pro 2 θα αποκαλυφθούν επίσημα στις 7 Φεβρουαρίου του 2023. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το νέο τηλέφωνο της εταιρίας, αλλά κάποιες διαρροές έλεγαν ότι θα το δούμε σε δύο χρώματα, ένα “Matte Black” και ένα “Glossy Green”.

Επιπροσθέτως, το OnePlus 11 αναμένεται να έρθει με τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm, να έχει 16GB RAM, 512GB στον αποθηκευτικό χώρο, καθώς και γρήγορη φόρτιση που θα αγγίζει τα 100W.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά τη νέα συσκευή παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: