Ο Μέσι έγινε ο βασιλιάς των social media με το πιο viral post όλων των εποχών!

Η ανάρτησή του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 έσπασε το ρεκόρ likes σε κάθε κοινωνική πλατφόρμα
22 Δεκεμβρίου 2022 13:28
Ο Μέσι έγινε ο βασιλιάς των social media με το πιο viral post όλων των εποχών!

Πριν μερικά 24ωρα σας είχαμε μεταφέρει πως ο Λιονέλ Μέσι με μια ανάρτησή του ξεπέρασε σε likes την πιο viral φωτογραφία του Instagram, το περίφημο "Αυγό του Instagram", και σε χρόνο ρεκόρ μάλιστα. 

Φαίνεται πως ήταν θέμα χρόνου να διαλύσει μερικά ακόμη στο πέρασμά του όντας πλέον ο κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Αργεντινής, ένα όνειρο που ήθελε από μικρός να καταφέρει. 

Η ανάρτηση που έκανε λίγο μετά την νίκη στον τελικό του Μουντιάλ 2022 επί της Γαλλίας έγινε...ακραία viral και πλέον ξεπερνά σε likes οποιοδήποτε άλλο post στην ιστορία σε όλα τα social media. Η φωτογραφία του που κρατάει το εμβληματικό τρόπαιο "Ζιλ Ριμέ" έχει συγκεντρώσει -μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου- πάνω από 71 εκατομμύρια likes στο Instagram και διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ που κρατούσε η Bella Poarch, όπου το βίντεό της στο TikTok είχε γύρω στα 60.3 εκατομμύρια likes

Έτσι, όπως θεωρείται πλέον για πολλούς ο GOAT του ποδοσφαίρου, έτσι και πλέον θεωρείται βάσει αριθμών και ο GOAT στην ανάρτηση με τα περισσότερα likes στην ιστορία οποιουδήποτε άλλου κοινωνικού δικτύου. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Η ανάρτησή του που ο "Λίο" κοιμήθηκε αγκαλιά και ξύπνησε με το τρόπαιο του Μουντιάλ έγινε και αυτή τρομερά viral με 51 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από δύο μέρες.

Μια άλλη ανάρτηση που έκανε μέσα από το αεροπλάνο και κρατάει το τρόπαιο του Μουντιάλ, επίσης μετράει πάνω από 40.5 εκατ. likes