Sponsored By Vivo

Χριστουγεννιάτικο GIVEAWAY με συσκευές της vivo!

Η σειρά Y είναι κατάλληλη για δώρα στους αγαπημένους σας
21 Δεκεμβρίου 2022 18:38
Χριστουγεννιάτικο GIVEAWAY με συσκευές της vivo!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και οι Unboxholics σε συνεργασία με την vivo σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε τέσσερις συσκευές από τη σειρά Y για να κρατήσετε ή να δωρίσετε στους αγαπημένους σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να κερδίσετε ένα vivo Υ22s, δύο vivo Y35 σε δύο μοναδικά χρώματα και ένα vivo Y76. Μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό μέσα από το παρακάτω post και οι νικητές θα ανακοινωθούν με Story στο Instagram των Unboxholics και με ενημέρωση σε αυτό εδώ το άρθρο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Unboxholics (@unboxholics)

Η vivo με Χριστουγεννιάτικη διάθεση παρουσιάζει μοναδικές προτάσεις δώρων για τους αγαπημένους σας αλλά και για εσάς τους ίδιους. Ισορροπώντας μεταξύ κόστους και επιδόσεων, προτείνει τη σειρά Y ως την ιδανική επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα.

Με το vivo Y76 5G θα έχετε ένα εύρος δυνατών χαρακτηριστικών όπως τριπλή κάμερα AI 50MP, ολοήμερη μπαταρία 4.100mAh με γρήγορη φόρτιση FlashCharge 44W, βελτιωμένη χρήση δικτύου, τεχνητής νοημοσύνης, απόδοση στο gaming και απαγωγή θερμότητας. Όλα αυτά στην τιμή των €289.

Το vivo Y22S έρχεται για αυτούς που θέλουν ευκρινείς selfie φωτογραφίες ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες, καθώς συγκεντρώνει περισσότερο φως, ενώ δίνεται η δυνατότητα για λήψη πολλαπλών πορτραίτων που εστιάζουν στη λεπτομέρεια. Διαθέτει Super Night κάμερα για νυχτερινές λήψεις, ενώ η ωραιοποίηση video βελτιώνει με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα του δέρματος και τις ατέλειες της επιδερμίδας. Η μπαταρία των 5.000mAh σε συνδυασμό με την AI Energy Saving λειτουργία για εξοικονόμηση μπαταρίας, δε θα σας αφήσει απογοητευμένους.

Τέλος, το vivo Y35 συνδυάζει ποιοτικό σχεδιασμό με πρωτοποριακές λειτουργίες σε προσιτή τιμή. Διαθέτει μπαταρία 5.000mAh και προσφέρει και macro φακό 2MP για εστίαση έως και 4 εκατοστά απόσταση, ενώ το video διαθέτει και ηλεκτρονική σταθεροποίηση.