Αυτά είναι τα Sony τηλέφωνα που αναβαθμίζονται σε Android 13

Και δεν είναι πολλά
18 Δεκεμβρίου 2022 10:19
Αυτά είναι τα Sony τηλέφωνα που αναβαθμίζονται σε Android 13

Η Sony ανακοίνωσε τη διάθεση του Android 13 για κάποια από τα τηλέφωνά της, φέρνοντας κάποια νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Ο λόγος για τα Xperia 1 III και Xperia 5 III τα οποία κυκλοφόρησαν τον περασμένο Απρίλιο με Android 11 και έχουν ήδη δεχτεί την αναβάθμιση σε Android 12. Σε Android 13 αναβαθμίζεται και το Xperia Pro-I το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι τον Οκτώβριο, επίσης με Android 11.

Η Sony δεν αποκάλυψε σε ποιες χώρες θα διατεθεί πρώτα η αναβάθμιση, μπορείτε να ελέγξετε όμως αν έχετε κάποιο update χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις.

Το Android 13 της Sony φέρνει κάποιες προσθήκες και βελτιώσεις στα τηλέφωνά της. Καταρχάς μπορείτε να επιλέξετε ένα χρωματικό θέμα της αρεσκείας σας, ενώ υπάρχει και νέο Quick Settings panel. Προστίθεται επίσης η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε διαφορετικές γλώσσες σε συγκεκριμένες εφαρμογές, ανεξαρτήτως από ποια γλώσσα έχει επιλεχθεί για το μενού του τηλεφώνου.

Με το Bluetooth LE Audio μπορείτε να μοιραστείτε ήχο με τους φίλους σας που διαθέτουν συμβατά ακουστικά, για να ακούτε μαζί μουσική ή κάποια ταινία. Τέλος, έρχεται μία προσθήκη στο livestreaming. Έως τώρα μπορούσατε να συνδέσετε μία συμβατή κάμερα με την εφαρμογή External Monitor και να χρησιμοποιήσετε την Xperia συσκευή σας ως viewfinder. Με το Android 13 τώρα, μπορείτε να κάνετε και livestream μέσα από αυτήν την εφαρμογή, προσφέροντας επαγγελματικού επιπέδου εικόνα στους θεατές σας.