Music Flow HS8 ασύρματο soundbar από την LG

Με κυρτό σχεδιασμό
21 Αυγούστου 2015 10:58
Music Flow HS8 ασύρματο soundbar από την LG

Η LG παρουσίασε τη νέα της κυρτή, ασύρματη ηχόμπαρα Music Flow HS8, η οποία ενσωματώνει σύστημα ηχείων 4.1 καναλιών, συνολικής ισχύος 360W. Το κυρτό σχήμα βρίσκεται σε αρμονία με τις κυρτές τηλεοράσεις της εταιρίας, ενώ η διάθεση της στην Ευρωπαϊκή αγορά ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα, 20 Αυγούστου 2015— Η εντυπωσιακά όμορφη ασύρματη ηχομπάρα Music Flow HS8 της LG Electronics (LG) διαθέτει κυρτό σχήμα, ενώ συνδυάζεται ιδανικά με τις προηγμένες κυρτές τηλεοράσεις της κορεάτικης εταιρείας. Με τη διάθεσή της στην ευρωπαϊκή αγορά να ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, η HS8 ενσωματώνει ένα σύστημα ηχείων 4.1 καναλιών συνολικής ισχύος 360W, με στόχο να προσφέρει κάτι περισσότερο από την αναβάθμιση της τηλεοπτικής προβολής, καθώς δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να απολαμβάνει και την αγαπημένη του μουσική με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Συμβάλλοντας σημαντικά και στο αισθητικό αποτέλεσμα, το κυρτό σχήμα της νέας ηχομπάρας της LG επιτρέπει στο χρήστη να βυθίζεται σε μια απίστευτα καθηλωτική εμπειρία ακρόασης, καθώς η τοποθέτηση των ηχείων και στα δύο άκρα της βοηθούν ακόμα περισσότερο στη διεύρυνση του ηχητικού πεδίου που καλύπτεται. Σχεδιαστικές γραμμές και τεχνολογία συνδυάζονται ιδανικά, προσφέροντας μία από τις καλύτερες λύσεις ‘surround sound’ της αγοράς.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη νέα LG HS8 να ξεχωρίζει είναι η λειτουργία ‘i-Sound Mode’, μια καινοτομία η οποία βελτιώνει την εμπειρία θέασης της τηλεόρασης μέσα από τη δυναμική προσαρμογή των ηχητικών ρυθμίσεων, προκειμένου αυτές να ταιριάζουν με το ηχητικό προφίλ διαφορετικών τύπων περιεχομένου. Το ‘i-Sound’ έχει την ικανότητα να ανιχνεύει άμεσα το είδος του προγράμματος που παρακολουθεί ο χρήστης και να ρυθμίζει αυτόματα την έξοδο του ήχου, ώστε να απολαμβάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι, χάρη στην μοναδική τεχνολογία ‘i-Sound’ της LG οι τηλεοπτικές εκπομπές, οι ταινίες και τα μουσικά βίντεο ακούγονται ακριβώς όπως θα επιθυμούσαν οι δημιουργοί τους.

Επιπλέον, η κυρτή HS8 έρχεται να προστεθεί στα προϊόντα της LG που υποστηρίζουν την ασύρματη τεχνολογία Music Flow και είναι συμβατά με το Google Cast. Η απίστευτα εξυπηρετική αυτή λειτουργία δίνει στην HS8 τη δυνατότητα να υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, ώστε οι ακροατές να μπορούν να στέλνουν την αγαπημένη τους μουσική από το smartphone ή την ταμπλέτα τους κατευθείαν στην ηχομπάρα, μέσω του οικιακού δικτύου Wi-Fi. Ο χρήστης απλά επιλέγει τη μουσική που θέλει να ακούσει, πατά το εικονίδιο του Google Cast και τη στέλνει αμέσως στο ηχοσύστημα.

Χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, η LG HS8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση μουσικής σε διαφορετικούς χώρους ταυτόχρονα, καθώς μπορεί να συνδέεται με ηχεία LG Music Flow, δημιουργώντας ένα ιδανικό ηχητικό περιβάλλον. Σε περίπτωση που στο ίδιο δωμάτιο υπάρχουν πολλά ηχεία, η προηγμένη λειτουργία ‘Home Cinema’ αναλαμβάνει να βυθίσει τον θεατή σε μια πλούσια κινηματογραφική εμπειρία θέασης, χωρίς αυτός να χρειάζεται να μετακινηθεί από την αγαπημένη του θέση. Με την ίδια ευκολία, η λειτουργία ‘Multi-room’ μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να μετατρέπει ολόκληρο το σπίτι σε ένα μεγάλο ενιαίο ηχοσύστημα. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τη μουσική που παίζει σε κάθε δωμάτιο μέσα από το κινητό ή την ταμπλέτα τους, επιλέγοντας ένα κοινό playlist για ολόκληρο το σπίτι ή διαφορετικές μουσικές για κάθε δωμάτιο. Τέλος, ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό της HS8 είναι η συμβατότητα με τα τηλεχειριστήρια των τηλεοράσεων οκτώ μεγάλων κατασκευαστών.

«Έχοντας ήδη παρουσιάσει στην αγορά μερικές από τις πιο εντυπωσιακές κυρτές τηλεοράσεις, είναι απολύτως φυσικό για εμάς στην LG να συνεχίσουμε με την παρουσίαση μιας εξίσου προηγμένης κυρτής ηχομπάρας, η οποία θα ταιριάζει ιδανικά με αυτές», δήλωσε ο κ. Min Byung-hoon, Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Τμήματος Καταναλωτικών Προϊόντων Ήχου & Εικόνας στην LG Home Entertainment Company. «Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, ο τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές επιλέγουν να ακούν μουσική έχει αλλάξει δραματικά. Το LG Music Flow είναι η απάντηση της LG στην επιθυμία κάθε λάτρη της μουσικής και του κινηματογράφου να αποκτήσει όμορφες συσκευές οι οποίες αποδίδουν τόσο καλά όσο δείχνουν».

Μπορείτε να δείτε τη νέα ηχομπάρα HS8 από κοντά στην IFA 2015, στο περίπτερο της LG και την αίθουσα 18 του Messe Berlin, από τις 4-9 Σεπτεμβρίου.

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά LG Music Flow HS8 Curved Sound Bar:

  •  Συνδεσιμότητα: Auto Music Play: Συγχρονισμός με φορητές συσκευές και αυτόματη μεταφορά μουσικής στο Sound Bar μέσω Wi-Fi
  • Έλεγχος μέσω Smartphone App: Smart UX (Universal Search, Music Curation)
  • Google Cast: Εύκολη πρόσβαση σε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και υπηρεσίες streaming μέσω Google Play™ Music, Pandora, Songza, TuneIn, iHeartRadio, Rdio και πολλών άλλων (η διαθεσιμότητα κάθε υπηρεσίας εξαρτάται από τη χώρα)
  • Δίκτυα: Wi-Fi / Bluetooth 4.0
  • Mood Station: Λειτουργίες Multi-room / Home Cinema
  • HomeChat (Διαθέσιμη στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, τη Ν. Ζηλανδία και την Κορέα)
  • Ήχος: i-Sound / 4 Tweeters (2 εμπρός, 1 αριστερά, 1 δεξιά) / LG Auto Sound Engine / SFX for Stereo Surround Sound / Δειγματοληψία 24bit/192KHz / LG Sound Sync
  • Ισχύς: 4.1 Channel Speaker System / 360W
  • Διαστάσεις (Π/Β/Υ): 1200 χιλ. x 43χιλ. x 82χιλ.
  • Δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης
  • Συμβατό με τηλεχειριστήρια τηλεοράσεων
Tags: