MIUI 14: Επίσημο με πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και νέο σχεδιασμό

Ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να φτάσει στη συσκευή σας
12 Δεκεμβρίου 2022 18:49
MIUI 14: Επίσημο με πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και νέο σχεδιασμό

Η Xiaomi ανακοίνωσε και επίσημα το νέο -και μεγάλο- update των συσκευών της που ακούει στο όνομα “MIUI 14”. Η νέα ενημέρωση λογισμικού αναμένεται να ξεκινήσει με τα Xiaomi 13 και θα φέρει πολλές αλλαγές, καθώς και πολλά νέα χαρακτηριστικά για να κάνει τη ζωή σας καλύτερη.

Η εταιρία ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει όλη την αρχιτεκτονική με το MIUI 14, βελτιώνει τις επιδόσεις, είναι πιο ελαφρύ, έχει επεξεργαστεί καλύτερα το kernel με ένα νέο προγραμματισμό στη CPU, στη GPU και στη μνήμη, ενώ θα πιάνει πλέον και λιγότερο χώρο.

Επιπροσθέτως, η Xiaomi αναφέρει ότι η επερχόμενη αναβάθμιση θα τρέχει 60% γρηγορότερα από τον προκάτοχό της, με τα αποτελέσματα των δοκιμών να βασίζονται στο Xiaomi 12S Ultra. Επίσης, έχουν γίνει πολλές οπτικές αλλαγές, ενώ αναβαθμίστηκαν και οι φάκελοι, στους οποίους θα μπορείτε να βλέπετε πλέον μεγάλα τα εικονίδια των εφαρμογών ή σε πιο μικρό μέγεθος, ανάλογα τι σας βολεύει.

Στο MIUI 14 θα βρείτε νέα widgets για να ομορφύνετε το κινητό σας, καλύτερη προστασία για τα δεδομένα σας με “end-to-end encryption” και ανανεωμένο control center.

Δείτε εικόνες από το MIUI 14:

Τα τηλέφωνα που θα λάβουν πρώτα το MIUI 14 είναι τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro στις 14 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η εταιρία δημοσίευσε και μία λίστα με όλα τα τηλέφωνα που έχουν προγραμματιστεί για να λάβουν τη νέα ενημέρωση στην Κίνα, αλλά δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμη στα μέρη μας.

Έτσι, τον Ιανουάριο του 2023, τα τηλέφωνα που θα λάβουν το MIUI 14 είναι τα: Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Pro Dimensity Edition, Xiaomi 12, Xiaomi Mix Fold 2, Redmi K50 Pro, Redmi K50, Redmi K50 Ultra και Redmi K50 Gaming Edition.

Ακολουθούν οι τέσσερις συσκευές που θα λάβουν την ενημέρωση κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο του 2023: Xiaomi Pad 5 Pro 12.4, Xiaomi Pad 5 Pro, Xiaomi Pad 5 και Redmi Pad.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα διατεθεί το update έξω από την Κίνα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.