Xiaomi 13 Pro: Νέα ματιά στη ναυαρχίδα με επίσημο “IP” rating (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο
09 Δεκεμβρίου 2022 16:54
Xiaomi 13 Pro: Νέα ματιά στη ναυαρχίδα με επίσημο “IP” rating (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα νέα Xiaomi τηλέφωνα αποκαλύφθηκαν την 1η Δεκεμβρίου και τώρα, η εταιρία έδωσε ακόμη μία ματιά στη ναυαρχίδα της, το Xiaomi 13 Pro. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό βίντεο, το οποίο μάς υπενθυμίζει ότι το τηλέφωνο έχει επίσημη IP πιστοποίηση, οπότε δε χρειάζεται να «φοβάστε» αν βραχεί ή σκονιστεί.

Για την ιστορία, για να λάβει ένα τηλέφωνο IP πιστοποίηση, θα πρέπει πρώτα να πιστοποιηθεί από την IEC (International Electrotechnical Commission), διαφορετικά δεν μπορεί να διαφημιστεί ως “IP Resistance”. Επιπροσθέτως, η κάμερα θα μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες σε όλα τα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένης της νύχτας μέσω μιας ειδικής λειτουργίας που έλειπε από το Xiaomi 12 Pro.

Τα πιο φθηνά Xiaomi κινητά έχουν επίσημη πιστοποίηση IP53, αλλά το Xiaomi 13 Pro θα φέρει IP68, το οποίο θα είναι σε θέση να αντέξει ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες. Για την ιστορία, όλα τα τηλέφωνα της Xiaomi 13 σειράς θα έρθουν με IP68 και αυτό σημαίνει ότι θα είναι ανθεκτικά όπως έχουμε δει σε άλλες ναυαρχίδες εταιριών.

Η Xiaomi έχει στείλει 300 εκατομμύρια Redmi Note συσκευές παγκοσμίως

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: