Apple: Το πρόγραμμα Self Service για επισκευή Apple προϊόντων έφτασε στην Ευρώπη

Αλλά δεν έχει έρθει στην Ελλάδα -ακόμα-
06 Δεκεμβρίου 2022 19:48
Apple: Το πρόγραμμα Self Service για επισκευή Apple προϊόντων έφτασε στην Ευρώπη

Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα επισκευής Self Service στην Ευρώπη παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση σε γνήσια ανταλλακτικά, εργαλεία και επίσημα εγχειρίδια για επιλεγμένα iPhone και φορητούς υπολογιστές MacBook.

Η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη στο Βέλγιο, στην Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο και επιτρέπει στους χρήστες σε αυτές τις περιοχές να επισκευάζουν τις συσκευές τους μόνοι τους.

Οι συσκευές που υποστηρίζονται είναι τα iPhone 12, iPhone 13 και iPhone SE 2022, αλλά όχι τα πρόσφατα iPhone 14. Μάλιστα, υποστηρίζονται και άλλα προϊόντα όπως το MacBook Air με τον M2 επεξεργαστή.

Οι τιμές των ανταλλακτικών στην Γερμανία κυμαίνονται από τα 77 ευρώ, για αντικατάσταση της μπαταρίας στο iPhone 13 και φτάνουν τα 330 ευρώ για να βάλετε νέα οθόνη. Όσον αφορά την οθόνη ενός MacBook Pro αυτή κοστίζει 734 ευρώ στην Γερμανία.

Περισσότερα για το Self Service της Apple μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα έρθει αυτό το πρόγραμμα της Apple στην Ελλάδα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: